Így szeret egy nő 40 éves kor után – ezért másak a nők ezután a kor után!

Egy nő 40 éves kora után eléri szellemi és testi érettségét. Az elméjével való kapcsolata fordulópontjához érkezik és teljes mértékben az önismeret útján jár. Az életével kapcsolatos kihívások és elmélkedések veszik át a főszerepet. 

Eljut abba az életszakaszba, amikor átértékeli sok mindent. A szeretetről alkotott fogalma megújul és szívből tapasztal meg mindent, amit az élet kínál számára.

Ekkor úgy érzi a nő, hogy ideje visszatérni a lelke forrásához, hogy felfedezhesse valódi természetét, belső békéjét, kiegyezzen fájdalmas emlékeivel és helyet teremtsen az ígéretes újaknak.

A valódi személyiség felbukkanása

Az érettséghez vezető út, az addigi időszakok elengedhetetlenek voltak, hogy idáig eljuthasson, és mostani önmagává váljon. Lehetővé válik számára, hogy feladja a szükségtelen szenvedést, a hazugságokat és az alárendelt szerepeket.  Semmi sem állíthatja meg, hogy a saját boldogságáért tegyen, elsöpörje az egó uralmát és az eddigi illúziókat, amik a “boldog” életet jelentették.

Megkezdődik egyfajta gyógyulási folyamat. Felfedezi önmagában azt a nőt, akiről talán soha nem sejtette, hogy létezik. Természetesen az ide vezető ösvény tüskékkel van szegélyezve és bár sérüléseket szenvedhet az út során, amikor megékezik az igazi felszabadulás érzése járja át.

40 éves kor után fedezi fel a nő a valódi szerelmet 

Rájön, hogy a valódi szerelemnek a tisztelet, a méltóság és önmaga szeretete az alapja. Az érett szerelem nem csak a jó, de a rossz élményekből is táplálkozik, nem csak örömteli, de időnként szomorú pillanatok is jellemzik. Ezek mind alakítják a szívét és a kapcsolatot is.

Megérti, hogy a 20 éves egónak már nincs többé uralma fölötte, tudja jól, hogy mit akar, és mit szeretne elkerülni a jövőben. Tudja, hogy mi az értéke az igaz szerelemnek és értékeli a szeretet, amit a férfi mutat felé.

Megszereti a testét és harmóniába kerül vele. Tudja, hogy az igaz szerelem túlmutat a csábításon és a mézeshetek rózsaszín ködén. Tisztában van vele, hogy számos más tényező van, ami meghatározza a valódi szerelmet és egy párkapcsolat sikerét.

Megérti az érzelmeit…

…és arra használja őket, hogy a lelkét feltérképezze vele és közelebb kerüljön szeretteihez általa. Megérti, hogy a mások iránti szeretete csak az önmaga iránti szereteten keresztül lehetséges.

betöltés...