Ez a 10 dolog arra utal, hogy megtaláltad a Nagy Ő-t

Az emberek hajlamosak összekeverni a szerelmet és a vonzalmat. Azt hiszik, hogy a kapcsolat első pár hetében, már őrülten szerelmesek egymásba, de ez nem így van. Nagyon hasonlít a két érzés egymáshoz, gyakorlatilag egy hajszál választja el őket. A különbség az időben rejlik. A vonzalom többnyire csak pár hétig tart, utána alábbhagy és eltűnik, míg a szerelem több hónap vagy akár év után is ugyanolyan erős maradhat. Persze ebben az esetben sem tudjuk biztosan, hogy az aktuális párunk a nagy Ő-e, ezért alaposabb kutatást igényel, hogy megtudjuk valóban jó személy mellett vagyunk-e. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány jelet, amik elárulják, hogy rátaláltál a nagy szerelemre.

1, Melegséget érzel a testedben.

Amikor azt veszed észre, hogy a párod közelében, valamilyen fura melegség önti el a tested és a szíved, akkor az azt jelenti, hogy jó kapcsolatban vagy vele és mindennél többet jelent neked. Amennyiben feszülten, már-már görcsösen érzed magad, az nagyon nem jó jel, és csak tovább ront az állapotodon, ha vele maradsz. Egy kellemes kapcsolatban, ahol sok a boldogság, ott egészen más érzések uralkodnak.

2, Sokkal optimistább és motiváltabb vagy, mint valaha voltál.

Ha olyan emberrel vagy, aki mellett folyamatosan csak búslakodsz, netán még depressziós is vagy, az életkedved folyamatosan csak romlik, akkor sajnos el kell mondanunk, hogy nem jó emberrel vagy kapcsolatban. A jó és kiegyensúlyozott párkapcsolatban az emberek optimisták, életvidámak, sőt még motiváltabbak is. Ilyenkor azt érzi az ember, hogy szinte bármire képes és nem állíthatja meg semmi.

3, Nyugodtan adhatod önmagad.

Nincs is annál jobb, mikor olyan ember mellett élsz és olyan barátaid vannak, akik előtt nyugodtan felfedheted a valódi éned. Sokan félnek megmutatni milyen emberek is valójában, hiszen nem akarnak csalódni. Viszont, ha a te párod mindenhogy elfogad téged, a rossz oldalad is, akkor tudd megtaláltad azt, aki boldoggá tehet hátralévő életedben. Ez talán a legkomfortosabb érzés a világon.

4, Finom illat.

A legerősebb érzékszerveink közé tartozik a szaglás, ám itt nem feltétlenül egy adott illető, vagy épp a párunk parfümjére gondolunk, amit nap, mint nap magára fúj, hanem a természetes illatáról, a feromonjairól. Ezeket akaratlanul is párologtatja az ember, amit a másik megérezhet. Ha a te ízlésednek megfelelő, akkor esel szerelembe.

5, Egészségtudatosabb életvitel.

Sokan nem is gondolják, de a nagy Ő mellett bizony sokkal energikusabbak, egészségesebbek és kitartóbbak is vagyunk. Hirtelen olyan érzés tör rád, hogy egészségesebben kell táplálkoznod, valamint el kell kezdened sportolni. Ez többnyire azért van, mert tudat alatt meg akarod tartani ezt az idilli állapotot.

6, A megérzéseid erősebbekké válnak.

Amikor valaki szerelmes a megérzései egyszerűen kiélesednek. Akarata ellenére megérez dolgokat, olyanokat, amiket eddig nem. Többnyire ezek be szoktak válni, úgyhogy érdemes rájuk nagyobb figyelmet fordítani.

7, Empatikusabbá válsz.

A szerelmes ember nemcsak magára, hanem a párjára is gondol. Amennyiben látod rajta, hogy szenved, akkor téged is elfog egyfajta rossz közérzet. Ez azért van, mert tudat alatt azt szeretnéd, ha a párod boldog lenne, és ha látod rajta, hogy szomorú, akkor az automatikusan rád is átragad. Ezzel a képességgel sokkal jobban kiigazodtok egymáson és a kapcsolatotok is bensőségesebb lesz.

8, Sokkal gyakrabban ölelkezel.

Még akkor is, ha nem jellemző rád az ölelkezés. Vannak emberek, akik nem igazán tudják fizikálisan kimutatni az érzelmeiket, legalábbis addig, míg nem találkoznak az igazival. Onnantól fogva egy 180-fokos fordulatot vesznek, és olyanokká válnak, mint a plüss mackók. Igénylik a törődést, az ölelés, simogatást és puszilgatást. Ilyenkor sokkal nagyobb biztonságban érzi magát az ember, feltöltődik és ellazul.

9, A tested visszhangja is jelez.

Amikor együtt alszol a pároddal és utána órákon át nem találkoztok, még akkor is érzed, milyen volt megölelni, megpuszilni, hozzábújni… stb. Érzed, hogy beremegsz, ahogy rágondolsz, nem tudod visszatartani a mosolygást, mert olyan, mintha ráragasztották volna az arcodra. Ha ezek a jelek huzamosabb idő után is még fennállnak, akkor nagy mázlista vagy.

10, Akarod, hogy hozzád érjen, hogy megöleljen.

Különös késztetést érzel arra, hogy vele legyél, hogy megöleljen, magához szorítson… és a többi. Nem bírsz nélküle huzamosabb időt eltölteni, mert fáj ha nincs veled. A hiányába egyenesen beleőrülsz, így minden porcikáddal azért rimánkodsz, hogy újra együtt legyetek.

Te észrevetted ezeket magadon?

betöltés...