A te tenyereden is ott van a bűvös X? Rendkívüli dolgot jelenthet

Itt az ideje, hogy alaposan megvizsgáld a tenyered! Lehet, hogy megtalálod annak a bizonyítékát, hogy különleges vagy.

Egy betű, ami különlegessé tesz

A tenyérjóslás ősi tudománya szerint a tenyerünkön futó vonalak alapján meg lehet állapítani, milyen jövő vár ránk (karrier, házasság, pénz, egészség), de a személyiségünkről is pontos képet lehet kapni, írja a speakingtree.com.

Nagy Sándor, Makedónia királya például igen alaposan tanulmányozta, tanulmányoztatta a saját tenyerét, és nagyban támaszkodott arra, amit onnan ki lehetett olvasni. Korabeli források szerint olyan jelek, szimbólumok, vonalkapcsolódások voltak a kezén, amik hihetetlenül ritkák, némelyikük teljesen egyedi – talán ez tette “halhatatlanná” őt.

A nagy királynak többek között egy betű is felfedezhető volt a tenyerén: az X. Ez hihetetlenül ritka, állítólag az emberek mindössze 3\%-a mondhatja el ugyanezt magáról. Aki azonban rábukkan a jelre, az örülhet: különleges üzenete van.

X a tenyéren

A tenyéren lévő X árulkodik viselőjének jövőjéről és személyiségéről is. A hozzáértők szerint arra utal, hogy az illető erős és jó vezető, pontosan arra a szerepre termett, hogy másokat irányítson. Népszerű figura, akiért sokan rajonganak, aki tiszteletet tud kiváltani és aki nagy dolgokra hivatott. Komoly esélye van arra, hogy még halála után is emlegessék a nevét, emlékezzenek rá azért, amit véghez vitt.

Az ilyen embereknek van egyfajta hatodik érzékük, ami megsúgja nekik, mit kell, illetve mit nem kell tenniük. Ennek köszönhető az is, hogy remekül tudnak olvasni az emberekben, pillanatok alatt felmérik, kitől mit várhatnak. A hazugságot is kiszúrják, és bár megbocsátanak, de soha nem felejtenek.

Talán az sem meglepő, hogy akinek X van a tenyerén, az okos, eszes, intelligens, gyorsan gondolkozik, hatékonyan cselekszik, ezen képességek pedig segítik őt abban, hogy jó vezetővé váljon. Sokkal többre tartja a minőséget, mint a mennyiséget, és ezért meg is küzd. Apropó küzdés: erőben sem szenved hiányt, és itt most nem a testi erőre gondolunk, hanem a lelki bátorságra, kitartásra. Nem akkor áll meg, ha megijed, hanem akkor, ha elérte, amit akart, amit célul tűzött ki.

Híres emberek, X-szel a tenyerükön

Nagy Sándor mellett bizonyos források szerint a történelem más híres alakjainak a tenyerén is ott volt/van az X. Többek között:

Abraham Lincoln, az Amerikai Egyesült Államok 16. elnöke

Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke

betöltés...