Hihetetlen! Ez a 6 dolog történik, ha jégkockát dörzsölsz az arcodba!

Hihetetlen dolgok történnek akkor, ha egy jégkockát dörzsölünk az arcunkba. Ha téged is érdekel ez a “szertartás” részletesebben, akkor ismerd meg az előnyeit most és iktasd be a mindennapjaidba, hogy a 6 hatás mindegyikét élvezhesd!

1. Ragyogóvá teszi a bőrt

Ha jégkockát használunk az arcunkon, megnő a vérkeringés, amelynek eredményeképpen a bőr visszanyeri természetes ragyogását és színét. A hideg jégkocka ugyanis készteti az erek összehúzódását és fokozottabb működését.

2. Csökkennek a pattanások

Ha az arcápolási folyamatunkba beiktatjuk a jégkockát, a pattanások csökkennek, a bőrpír és a gyulladások elmúlnak. Ha egy kellemetlen, duzzadt és fájdalmas pattanás bukkan elő az arcunkon, közvetlenül helyezzük fölé a jégkockát. Pár másodperig elegendő rajta hagyni.A pattanás elmúlik, a duzzadás elzsibbad és a gyulladás megszűnik. Minden második nap este elvégezhető a jégkockás kezelés az arc egész területén, ami segít megelőzni a pattanások kialakulását.

3. Sötét karikák kezelése

Ha a szem körüli karikákba jégkockát dörzsölünk, bőrünk felfrissül, szemünk megpihen és a sötét, szem körüli karikák halványodni fognak.

4. Arc formálás

Ha egy nagyon olcsó módját keressük annak, hogy simább és feszesebb legyen az arcunk, akkor a jégkockás módszert kell választanunk. Ez a módszer mindemellett segíti a pórusokba tömődött smink eltávolítását.

5. Gyors megoldás

Ha egy fáradt és nyúzott nap után vár még ránk egy randevú, találkozó vagy bármi más, amin jól szeretnénk kinézni és nem szeretnénk, hogy az arcunkra legyen írva a hangulatunk,akkor a sminkelés előtt frissítsük fel arcunkat egy jégkockával. Természetes és gyönyörű arc a hatás!

6. Ráncok megelőzése

Ha szeretnénk megszabadulni a ráncoktól és megelőzni a korai öregedést, akkor jégkockát kell dörzsölnünk az arcunkba.

Néhány érdekes információ:

A könnyítés kedvéért ajánlott egy kesztyűt húzni a kezünkre, ami segíti fixen megfogni a jégkockát.

A hatás ugyan az, ha a jégkockát közvetlenül alkalmazzuk az arcunkon, vagy ha egy vékony ruhával lefedjük és úgy végzünk el mozdulatokat.

A bőr hajszálerei megsérülhetnek, ezért nem ajánlott közvetlenül a fagyasztóból való kivétel után alkalmazni a jégkockát és csak fokozatosan szoktassuk a bőrünket hozzá a hideghez.

Abban az esetben, ha már van sérült hajszálerünk, ne alkalmazzuk sok időn keresztül a jégkockát az arcunkon, vagy egyáltalán ne is használjuk ezt a módszert.

Abban a pillanatban, amint elviselhetetlenné válik a hideg, azonnal hagyjuk abba a kezelést. A maximum időkorlát 15 perc legyen.

betöltés...