Ezzel a 4 csillagjeggyel bármikor megbeszélheted a problémáid – Ők a legjobb lelki terapeuták

Létezik 4 csillagjegy, amelyekhez bármikor fordulhatunk, ha vigaszra vágyunk, vagy ha szükségünk van arra, hogy kirángassanak bennünket a ránk telepedő depresszióból.

Ők mindig tudják, hogy mit kell mondani abban a bizonyos helyzetben, hogy aztán erősebbek, és optimistábbak legyünk, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Rák

Az a csillagjegy, melyhez bármikor fordulhatunk, ha egy nagy adag szeretetre, figyelemre, vagy vigaszra vágyunk. Ők azok, akik általában ráéreznek arra, ha szomorúak, izgatottak, vagy elveszettek lennénk, még akkor is, ha rövid idejű barátság köt össze bennünket.

Mindig mellettünk állnak az élet nagy viharaiban, segítenek megbirkózni a problémákkal, vagy nyugodtan kisírhatjuk magunkat a vállaikon. Semmi nem tölti el őket nagyobb örömmel, minthogy gondoskodjanak rólunk, hogy védelmezzenek és szeressenek bennünket.

Mérleg

Az, akire bátran számíthatunk, ha olyan emberre van szükségünk, aki felnyissa a szemünket és jó irányba tereljen bennünket, miután minden szempontból objektíven elemezte az elénk tornyosuló problémát. Nagyon jó tárgyalók, verhetetlen tisztességgel és igazságérzettel, akiknek mindig sikerül kibékíteni bennünket önmagunkkal, vagy másokkal.

Minden problémára van egy kompromisszumos megoldásuk, mellyel mosolyt képes csalni az arcunkra. Kiválóan tudnak rögtönözni, és soha nem maradnak ötletek nélkül, valahányszor szükségünk van a segítségükre.

Halak

Talán a legjobb pszichológusok és tanácsadók egy személyben, akik rengeteg empátiával, és megértéssel rendelkeznek. Számukra nem nehéz pontosan ráérezni, mi is zajlik a lelkünkben, és mit kell tennünk ahhoz, meggyógyuljon ez a sebzett lélek.

A halaknak elég az, ha ránk néz, és máris tisztában van örömünkkel és bánatunkkal egyaránt.

Ikrek

Jobban értenek a beszédhez, mint a hallgatáshoz, de valahányszor szükségünk van rájuk, mindig ott vannak mellettünk. Közbeavatkoznak, ha szükségünk van rá, és mindig megtalálják a kiutat a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekből is. Rámutatnak hol tévedtünk és hogyan hozhatjuk azt helyre.

Olyan megoldásokat sugallnak számunkra, melyekkel fényesebbnek és optimistábbnak látjuk a jövőnket. Nagyon racionálisak, valahányszor tanáccsal látnak el bennünket és jelenlétük érzelmi komforttal tölt el bennünket.

betöltés...