Drónnal filmezték le a Kínai Nagy Falat, 4K felbontásban. A végeredmény LÉLEGZETELÁLLÍTÓ lett!

Biztosan te is belebotlottál már valamilyen formában a világ hét csodájába. Ha szerencsés vagy, testközelből is láttál már néhányat. Egyébként könyvek, albumok, dokumentumfilmek és sok ezer újságcikk szól erről a témáról, mi több, ma már létezik ókori és modern kori csoda-lista, mert hát túl sok gyönyörű építmény van a Földön ahhoz, hogy pusztán 7 kategóriába skatulyázzuk be őket, nem igaz?

A legutóbbi ilyen kiegészítés 1999-ben érkezett, és magába foglalja a Kínai Nagy Falat, ami ténylegesen méltó erre a kinevezésre. Emberi kéz munkájaként igazi csoda, gigantikus és lélegzetelállítóan gyönyörű!

Akár egy hatalmas sárkány, a Nagy Fal Kína keleti részétől, a Shanhaiguan-hágótól indul, és az ország nyugati csücskéig, a Lop Nur tavak vidékéig kígyózik át a hegyeken, akár egy erődítmény, rendületlen védőtornyokkal. A világ eddigi leghosszabb építményeként tartják számon a maga 6400 kilométerével, ugyanakkor ámulatba ejtően szép és óriási!

Az emberi alkotást most már egy profi rövidfilm formájában is megcsodálhatjuk, 4K képminőségben, nappali és éjszakai felvételekkel tarkítva. A vizuális anyagot egy drónnal rögzítették, így az egész film azt a benyomást kelti, mintha mi is ott repülnénk a kis készülékkel, és élő szemtanúi lennénk a csodálatos utazásnak. Mi imádtuk! Szerintünk neked is tetszeni fog!

betöltés...