Mit árul el rólad a hajszíned? Tudj meg többet magadról!

Tudod mit árul el rólad természetes hajszíned? Tudj meg többet, vizsgáld magad!

Vörös

 

Az emberek többsége a vörös hajszínt a tüzességgel, melegséggel, lobbanékonysággal párosítja. Nos, a természetes vöröshajúakra nem ez igaz, ám akik vörösre festetik a hajukat, azok több, mint 65\%-a bevallottan a “vagánysági faktoruk” növelése céljából teszik. A természetes vöröshajú nők kreatív, jó kézügyességel megáldott, szókimondó személyiségek.

A megkérdezett multicégek tulajdonosainak mindössze 13\%-a alkalmazna vörös hajú beosztottat, mert tartanak attól, hogy nem bírnának vele. A vörös hajú emberek éles eszű, maximalista alkatúak, szeretik a társaságot, szeretnek középpontban lenni, de nem páváskodóak. A család számukra fontos, de nehezen mernek elköteleződni valaki mellett, s családot is sok gondolkodás után vállalnak.

A vörös hajú nők érzékenyebbek társaiknál, nem feltétlen lelki témákban, hanem inkább a fizikai életben. Orvosok bevallása szerint több érzéstelenítőt igényelnek, mint az átlag.

Szőke

 

Kutatások megállapították, hogy a szőke hajjal rendelkezők még mindig befutó helyen állnak a többi színnel szemben, főleg ha eredeti a hajszínűk. Egyszerűen azt a tényt, hogy a világos árnyalatra akaratlanul is jobban felfigyelünk, nem lehet legyőzni. Arról nem is beszélve, hogy a mai társadalomban egyre kevesebb az eredeti szőke hajjal rendelkező ember.

További statisztikák azonban azt is bebizonyították, hogy a szőke nőkkel kapcsolatos viccek, valamint az intellektuális degradálás alaptalan, nem alkalmatlanabbak bármire is, mint például barna társaik. A természetes szőkéknek nem csak a hajuk természetes, hanem a viselkedésük is. Egyszerre elegánsak és bohókásak is, attól függően a helyzet mit hoz ki belőlük. Megbízható barátok, hűséges partnerek, és lelkes munkaerők. Nehezen viselik az alkalmazotti viszonyt, jobban szeretnek a maguk útján járva kialakítani a nekik való hivatást. Jellemző rájuk a hiúság, adnak a külvilág véleményére. Ez nem hitelesített információ, de bizonyos mérések szerint a szőkék hamarabb házasodnak, ám nagyobb arányban válnak is, mint a többiek.

Barna

 

Szorgalmas, felelősségteljes, megbízható emberek! Terhelhető alkatukból kifolyólag jól viselik a gyűrődést a munkában és a magánéletben is. Az álláskeresők közül ők a leginkább preferáltak, a megkérdezett cégvezetők 67\%-a választana barna hajú alkalmazottat. Ez a szőkékkel kapcsolatos logikai fonál ellentétje, vagyis a barna haj annyira természetes a szemünknek, hogy a megszokás egyben stabilitást és megbízhatóságot is kölcsönöz a számukra. Ez pszichológia, nem tehetünk ellene semmit. Rendkívüli humorérzékkel vannak megáldva, mely sok élethelyzetben mentőövet jelent a számukra.

Szorgalmuknak köszönhetően magas pozíciókat tölthetnek be, ami céljuk is, mert szeretnek irányítani. Precizitásukból kifolyólag abszolút alkalmasak is az ilyen jellegű posztok betöltésére. Jól bánnak az idővel, egy produktív időbeosztással sok előnyt tudnak szerezni a többiekkel szemben.

Fekete

 

A fekete hajú nők a pénzügyi szakértők mind közül. Logikai érzékük, reális világlátásuk, türelmük és számviteli tehetségük révén minden olyan munka való nekik, amely során számokkal kell foglalkozni. Az a nem bizonyított hír járja, hogy a fekete hajú nők nem szeretnek a természetben lenni, inkább a zárt helyeket preferálják. Vajon ez igaz?

Az azonban biztosan igaz, hogy a fekete hajú emberek pozitív, mosolygós személyiségűek, akik minden problémát igyekeznek minél praktikusabban és gyorsabban megoldani. Nem szeretik a lassúságot, gyors, hatékony ám kissé türelmetlen emberek. Tehetségesek a művészetek iránt, főként a festészet és a rajzolás áll közel hozzájuk. Kapcsolataik a legfontosabbak számukra, a karriernél előkelőbb helyet foglalnak el az életükben.

betöltés...