Milyen a belső női képed? – Elárulja a születésnapod

Szeretnéd igazán önmagad lenni, de nem tudod pontosan, milyen nő is rejtőzik benned? A számok megmutatják a belső női képedet. Bontakoztasd ki a nőiséged, és éld meg magad minél teljesebben!

ha 1-én, 10-én, 19-én, 28-án született

1-esként kissé harcias temperamentumot, és határozott jellemet tudhatsz magadénak, ami a férfiakat néha elijesztheti. Emiatt nem szabad elrejtened, igazi önvalódat. Akkor vagy igazi önmagad, ha felvállalod, hogy igenis egy erős és határozott nő vagy. Mivel ez a belső női képed, az elfojtással csak magadnak árthatsz. Hidd el, hogy lesz olyan pasi, aki díjazza, hogy karakán és öntudatos vagy, és nem fog emiatt elmenekülni. Sokan szeretik a belevaló, vagány lányokat. Nem igazán tudod elviselni magad mellett a gyenge, tehetetlen férfiakat. Te csak egy igazi férfira tudsz felnézni, aki mellett te is igazi nő lehetsz. Egyébként fontos tudnod, hogy minél gyengébb párt választasz magadnak, annál jobban kijön az irányító éned. Neked is jobb, ha kerülöd az ilyen kapcsolatokat. Erős férfit válassz, akit nem kell terelgetni, így nem fogod elnyomni sem őt.

ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én született

2-esként egy nagyon érzékeny és lelkis lány vagy. Mindig odafigyelsz mások érzéseire, néha talán túlzottan is. A saját igényidet pedig hajlamos vagy háttérbe szorítani. Mivel nagyon érzékeny vagy, gyakran elnyomod magadban a negatív érzéseidet, és nem kommunikálod ki a másik felé, hogy megbántott. Nem akarsz konfliktust, és inkább lerendezed magadban a dolgot. Ezzel azonban sokat ártasz magadnak, mert az igazi énedet nyomod el. Igaz, hogy a pasik nem szeretik a túl sok lelkizést, de ha te ilyen vagy, akkor ezzel együtt szeressenek. Vannak érzékeny pasik is, csak meg kell őket találni. Számodra a lelki élet, a lelki kommunikáció alapvető igény, ezért fontos, hogy mindig megéld, kimutasd és kikommunikáld az érzelmeidet.

ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án született

3-asként egy különleges egyéniség vagy. Érzékeny és művészi beállítottságú. Talán mások szemében naivnak és elvarázsoltnak tűnsz, de emiatt nem szabad ésszerűbbnek mutatnod magad, és beállni a sorba. Fontos, hogy kreativitásodat megéld, és teret találj alkotóművészetednek. A belső női képednek ugyanis szüksége van a művészi megnyilvánulások megélésére. Valamilyen művészi ágban biztos, hogy tehetséges vagy, ezt neked kell megtalálnod. Ezt a fajta lelki érzékenységet a párkapcsolatban is kamatoztathatod, ugyanis mindig megújuló fantáziáddal, kreativitásoddal színessé teheted a hétköznapokat. Figyelmes és odaadó vagy, aki annyira rá tud hangolódni a párjára, hogy szavak nélkül is ki tudja találni, mire vágyik.

ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én született

4-esként egy olyan nő vagy, akiben maximálisan meg lehet bízni. Visszafogott és becsületes, őszinte lány vagy, de nagyon nem szereted, ha emiatt a rendes lány kategóriába sorolnak. Éppen ezért néha próbálsz kicsit vagányabb lenni, de ez nincs összhangban az igazi belső női képeddel. Te az a típus vagy, akire minden helyzetben lehet számítani, akinek megnyílnak a férfiak és rá bízzák a titkaikat. Ne akarj más lenni, te ezét vagy szerethető. Hűséged és szereteted érték mások szemében, még ha életed során többször is ér csalódás. Te akkor se változz. Hidd el, lesz olyan fiú, aki megbecsüli a leli értékeidet. Nagy erényed még, hogy megértő és türelmes vagy. Szerencsés vagy, mert ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek egy hosszú távú kapcsolathoz. Maximálisan meg van az esélyed arra, hogy hosszú távon, boldog párkapcsolatban élj.

ha 5-én, 14-én, 23-án született

5-ösként egy nagyon színes egyéniség vagy. Olyan karizmatikus kisugárzásod van, hogy még ha egy szót sem szólsz, minden szem rád szegeződik. Általában a társaság központja vagy, szórakoztató, vidám, élettel teli. Belső női képed szeret a figyelem középpontjában lenni, fontos, hogy megéld ezeket az alkalmakat. Ha mások emiatt irigykednek rád, az az ő bajuk. Nem jó ha háttérbe húzódsz emiatt, mert csak önmagadnak ártasz vele. A te személyiséged olyan, hogy mindig előtérbe kerülsz, ha akarod, ha nem. Sokan feltűnősködőnek bélyegeznek, mert féltékenyek a sikereidre, arra, hogy mindenhol, mindenki rád figyel. Belső női képed egy szeszélyesés kiszámíthatatlan nő, aki szeret meglepetéseket okozni másoknak. Képes vagy megteremteni a saját világodat, lelkileg és anyagilag is önálló és független vagy. Többek között ez tesz vonzóvá sok férfi szemében.

ha 6-án, 15-én, 24-én született

6-osként egy harmonikus és kiegyensúlyozott nő vagy. Belső béke és nyugodtság sugárzik belőled, ami sok mindenkit megával ragad. Ez a kiegyensúlyozottság néha unalomként hat a másik szemében, de ezzel te ne törődj. Aki feszültségre vágyik, az keressen mást. Törekedj csak mindig arra, hogy ha ki is billent valami, próbáld minél hamarabb visszaállítani a lelki békédet. A te belső női képed ugyanis egy nyugodt és kiegyensúlyozott nő. Ezt kell megélned, ezzel vagy másokra is jó hatással. Családcentrikus és otthonteremtő típus vagy, aki a boldogságot maximálisan meg tudja élni a családanya szerepkörben. Ne erőltesd a karriert, nem biztos, hogy boldoggá tesz téged.

ha 7-én, 16-án, 25-én született

7-esként egy kissé tartózkodó és hűvös női képpel rendelkezel, és egyben titokzatos és visszahúzódó vagy. Nem egy könnyen nyílsz meg, és jól megnézed, hogy kinek adod ki magad. Benned az a vonzó, hogy titokzatos vagy, akit meg kell fejteni. Ne add ki magad idő előtt, hamarabb, mint szeretnéd, csak azért, hogy imponálj valakinek, vagy hogy ne veszítsd el a partneredet. Akinek nincs elég türelme hozzád, az nem a te embered. Fontos, hogy összhangba legyél a belső nőddel, akinek időre van mindig szüksége ahhoz, hogy bízni tudjon valakiben. Neked ez egyszerűen nem megy egyik napról a másikra. Gazdag lelkivilággal, ezoterikus beállítottsággal rendelkezel. Lelkivilágodat kevesen értik, ezért valamilyen szinten mindig magányos vagy.

ha 8-án, 17-én, 26-án született

8-asként igazi domina vagy, aki hajlamos uralkodni a környezetén, és a pasikon is. Olyan vezéregyéniség vagy, aki nem tűri, ha irányítják. Vezetésre születtél, ezt a hajlamodat ki kell élned valamilyen életterületen. Üzleti érzékednek köszönhetően általában jó anyagi körülményeket teremtesz, ezért csak olyan partner jöhet szóba nálad, aki megüti a te szintedet. Ha rosszabbul keres a férfi, az olyan egyenlőtlen viszonyt alakít ki, ami egyikőtök számára sem előnyös. Ambiciózus és céltudatos vagy, aki számára fontos, hogy nagy karriert fusson be. Ne akarj otthonülő családanyát faragni magadból, mert attól csak boldogtalan leszel. Belső női képed egy vezérigazgató székben ülő üzletasszony. Fogadd el, hogy számodra a karrier az első.

ha 9-én, 18-án, 27-én született

9-esként egy ábrándos lelkű, filozófusnő rejtőzik benned, aki szeret az élet nagy kérdéseivel foglalkozni. Jószívű vagy és empatikus, aki érzékeny mások lelki bajaira. Egy kicsit hajlamos vagy anyáskodni a partnereiden, minden gondjukat meg akarod oldani, akár helyettük is, csak hogy ne szenvedjenek. A problémákkal azonban mindenkinek magának kell elboldogulnia. Fontos számodra a lelki mélység, a felszínes kapcsolatokban nem érzed magad jól. Egy idő után úgy érzed, magányos vagy. Szereted megosztani lelki megéléseidet a másikkal, és igényled a másik részéről is, hogy megnyíljon. Mivel humanitárius beállítottságú vagy, fontos, hogy valamilyen segélyszervezetnél, vagy alapítványnál kiéld segítő hajlamodat. Ez által leszel kiegyensúlyozott.

betöltés...