Melyik bibliai jegyhez tartozol? – Elárulja a csillagjegyed

A Biblia nem csupán a kereszténység és a zsidóság vallásos írása, hanem valami, amely tartalmaz majdnem mindent az emberiségről, és annak világáról. A bibliai versek az emberi természetek típusairól szólnak, a legtöbb versben bizonyos napjegyekről beszélnek. Minden napjegynek van egy bizonyos bibliai jegye, így bátran beszélhetünk bibliai asztrológiáról is.

A bibliai asztrológia a bibliai versek és az asztrológiai napjegyek kapcsolatáról szól. Minden napjegyhez kapcsolódik egy bibliai ének. Ha ismered a bibliai jegyeket, tudod, milyen karakterekről szólnak. Ez ad lehetőséget ahhoz, hogy kitekints a filozófiai, spirituális és a vallásos világba. Az alábbi táblázatból keresd ki, mely bibliai jegy felel meg a napjegyednek, és máris megismerheted bibliai jellemzésedet, illetve azt, hogy mely bibliai versek kapcsolódnak a hozzád és melyik keresztény ének kötődik a bibliai jegyedhez.

Az Áldozati Bárány – Kos

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5:6
Vers: Jelenések könyve 5:6

„És láték a királyiszék és a négy élõlény között és a Vének között egy Bárányt állani, mint egy megölöttet, hét szarva és hét szeme vala, a mi az Istennek hét Szelleme, a mely elküldetett az egész földre.” Jelenések könyve 5:6 (A Hétpecsétes Titok)

Pozitív vonások

Saját területeden úttörő lehetsz, új technológiák, ötletek kifejlesztője. Független, magabiztos, bátor vagy, aki nem fél senkitől és semmitől. Gyors észjárásod van, és rendkívüli elemzőképességgel rendelkezel. Tele vagy energiával és célokkal, szereted a versengést és a kihívást – sokszor valósággal ez éltet. Ötleteid eredetiek és újító szándékúak. Kicsit rámenős természet vagy, mely egészen az agresszivitásig is elmehet. Szereted irányítani és a kezedben tartani a dolgokat, és ha valamibe belekezdesz, teljes gőzzel törsz előre. Ha érdekel a munkád és az adott feladat, megszállottan dolgozol, ugyanakkor nyitott vagy és rugalmas az új, ám eredeti ötletekre. Dinamikus természeted valósággal vonzza az embereket. Szinte égsz a vágytól hogy merészebbnél merészebb kockázatokat vállalj. Egyenes ember vagy, konkrétan kimondod, amit gondolsz, még akkor is, ha ezzel esetleg kellemetlen helyzetbe kerülsz.

Negatív vonások

Arrogáns és uralkodó vagy, erőszakos és lobbanékony természeted sokszor vezet konfliktusokhoz. Hatalmas az egód, és elvárod az emberektől, hogy ezt méltányolják. Saját szükségleteidet mindig is előtérbe helyezed környezetedével szemben, és még a legkisebb hibát sem nézed el másnak, te viszont gyakran nem vagy megfontolt, és képes vagy rossz döntéseket hozni egy-egy pillanat hevében. Nyughatatlan vagy és mindig tevékenykedni vágysz, ennek köszönhetően az emberekkel szemben is gyakran mutatsz türelmetlenséget. Önző természeted sokszor bajba sodor, de nem tanulsz belőle – inkább felállsz, megrázod magad, és mész tovább azon az úton, amit helyesnek vélsz. Rettegsz attól, hogy visszautasítanak, makacs vagy és önfejű. Könnyen megsértődsz, és haragod nagyon sokáig tarthat.

A bíró – Bika

Bibliai idézet: János Evangéliuma 5:22
Vers: János Evangéliuma 5:22

„Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta”
János Evangéliuma 5:22

Pozitív vonások

Türelmes és kitartó természetednek köszönhetően rendkívül gyakorlatias és megbízható vagy. A hűség az erősséged, és számodra ez mindennél fontosabb. Kedvességed határtalan, ezáltal képes vagy mély kapcsolatok létesítésére. A pénzügyekhez nagyon jó érzéked van, ezért saját anyagi ügyeidben sikeres vagy. Kizárólag olyan emberekben vagy képes bízni, akik hagyománytisztelők, konzervatívak, és életüket a stabilitás jellemzi. Határozottságodnak és kitartásodnak tudható be, hogy amibe belekezdesz, azt hatékonyan végig is csinálod. Számodra a biztonság az egyik legfontosabb tényező, így érthető, hogy rendkívül óvatosan teszel lépéseket bármi felé. Lehet, hogy sokszor lassúnak tartanak, és sokak számára ez idegesítően hat, de ez azért van, mert nagyon módszeres és igényes vagy a munkádra. Becsület és integritás minden körülmények között – ez a fő mottód. Melegség árad belőled és kedves a természeted. Amit egyszer már elhatároztál, azt semmilyen körülmények között nem változtatod meg. Nem szeretsz ismeretlen vizekre evezni, és nem kockáztatsz.

Negatív vonások

Makacs és rugalmatlan vagy, sőt túlságosan megszállott. Ám ugyanakkor akár nagyon lustává is válhatsz – ez mindig a körülményektől függ Materializmusodnak köszönhetően minden dolgot a névértékén veszel. Befelé forduló vagy, aki nem mindig nem élvezed a társaságot, hiszen az emberek között gyakran unatkozol. Mások sikere könnyen válthat ki belőled irigységet, ám te magad túlságosan maradi és lassú vagy ahhoz, hogy megváltozz és alkalmazkodj az új dolgokhoz. Többet szeretnél, mint amennyid van, de nem szívesen térsz ki a megszokott kerékvágásból annak érdekében, hogy gyarapodj.

A Király – Ikrek

Bibliai idézet: Rómaiak 1:3
Vers: Rómaiak 1:3

„Fiáról, Jézus Krisztusról, a mi Urunkról. Ő test szerint Dávid nemzetségéből született,…”
Rómaiak 1:3

Pozitív vonások

Nagyon alkalmazkodó és türelmes vagy. Sokoldalúságot és hatalmas életerőt birtokolsz, mely másokra is inspirálóan hat. Intelligenciában és gyors észjárásban nem szenvedsz hiányt, a változásokkal szemben nyitott és rugalmas vagy. Az élet szinte minden területéről rendelkezel egyfajta tudással, de soha nem próbálsz meg kitűnni egyikben sem. Rendkívüli élénkségeddel automatikusan bevonzod az embereket, és társaságukat élvezed is. Kommunikációs képességeid kiválóak, nagyon jól értesz az emberek nyelvén, és kellemesen el lehet veled beszélhetni mindenről, hiszen kitűnő irodalmi műveltséget tudhatsz magadénak. Nem véletlen, hogy szeretsz emberek között mozogni és szórakoztatni is képes vagy őket. Gondolkodásod logikus és találékony, viszont rengeteg álmod van. Ragyogó és szellemes elmével áldottak meg az Égiek, és optimista természettel ruháztak fel. Kíváncsi elmédnek köszönhetően mindig kész vagy tanulni, és felfedezni az ismeretlent.

Negatív vonások

Egyáltalán nem vagy következetes. Nyughatatlan természeted miatt képtelen vagy sokáig megmaradni egyhelyben. Sokszor érthetetlen okokból tele vagy feszültséggel, és ingatag elméd miatt nem tudsz egy valaminél megragadni, illetve sokáig egy dologra összpontosítani. Könnyen kizökkensz, ezért nem tudsz egy dolgot befejezni, így gyakran esik meg veled, hogy belekapsz ebbe is, abba is. a végeredmény pedig az, hogy félkész, elintézetlen ügyek és feladatok tornyosulnak fejed felett. Cinizmusok az élet minden területén felmerülhet, érzelmeid felszínesek és gyakran nem szívből jönnek. Hangulatember vagy és szeszélyes, aki ráadásul ravasz és kíváncsi.

Az Oltalmazó – Rák

Bibliai idézet: Ézsaiás könyve 4:5-6
Vers: Ézsaiás könyve 4:5-6

„Akkor teremteni fog az Úr Sion hegyének minden helye fölé és gyülekezetei fölé nappal felhőt és ködöt, s lángoló tűznek fényességét éjjel; mert ez egész dicsőségen oltalma lészen…
És sátor lészen árnyékul nappal a hőség ellen, s oltalom és rejtek szélvész és eső elől. ”
Ézsaiás könyve 4:5-6

Pozitív vonások

Általában halk beszédű és érzékeny vagy, aki embertársaival kedves és együttérző. Ha valaki bajban van, képes vagy azonosulni a problémáival, és azonnal a segítségére sietsz. Élénk képzelőerővel áldott meg a sors, és rendkívül kreatív vagy. Általában befelé forduló és csendes vagy, szinte soha nem emeled fel a hangodat. Ez túlnyomó részben annak köszönhető, hogy semmiféle összeütközést, konfliktushelyzetet nem kedvelsz. Száraz humorérzékkel rendelkezel. Szeretsz gondoskodni, és gondozni mindenkit, aki a szívedhez közel áll. Rendkívül bölcs ember vagy, és határtalan biztonságra van szükséged ahhoz, hogy harmóniában élj önmagaddal. Hiszel a hagyományokban és szeretteid mellett tűzön-vízen át kiállsz. Szégyenlősséged és tartózkodásod már-már túlzás, hiszen önmagában véve ragyogó és sikeres ember vagy. Rendkívül célratörő és energikus vagy, hiszel a filozófiában, de saját ügyeidben csak nehezen találod fel magad.

Negatív vonások

Szeszélyes, határozatlan és zavart vagy, és gyakran fordul elő, hogy nem állsz ki a döntéseid mellett. Szenvedsz a saját gyengeségedtől, és néha bizony előjön belőled a házsártosság és önzőség. Túlságos érzékenységednek köszönhetően könnyen megsértődsz, és szereted sajnáltatni magad, ráadásul a saját butaságod miatt. Bizonytalan vagy, ezért azt várod az emberektől, hogy mindig értsenek meg. Sokszor vesz erőt rajtad a lustaság, ilyenkor egyszerűen nem tudsz koncentrálni a feladataidra, és semmi nem érdekel. Ragaszkodsz a régi dolgokhoz, és nagyon nehezedre esik az elengedés, képtelen vagy szembenézni a tényekkel.

A Győzedelmes – Oroszlán

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 5:5
Vers: Jelenések Könyve 5. fejezet

„És egy a Vének közül monda nékem: Ne sírj: ímé győzött a Júda nemzetségéből való oroszlán, Dávid gyökere, hogy felnyissa a könyvet és felbontsa annak hét pecsétét.” Jelenések Könyve 5:5

Pozitív vonások

Vezető vagy és vonzó a személyiséged. Saját szükségleteid érdekében annyira rámenős vagy, hogy az emberek képtelenek neked nemet mondani. Minden helyzetben a figyelem középpontjában állsz, imádod a rivaldafényt, ugyanakkor nem vagy híján a bőkezűségnek és jótékonykodásnak sem. Imádod a drámai helyzeteket, persze mindig főszereplőként tündökölsz bennük. Széles látókörödnek köszönhetően könnyen alkalmazkodsz új dolgokhoz. Szereted a hatalmat és szereted irányításod alatt tartani a dolgokat. Remekül helytállsz a főnöki székben. Vállalod a felelősséget a tetteidért, és szívesen letérsz az általad helyesnek tartott útról, ha azzal másokon segítesz. Őszinte és hűséges ember vagy, de a hűség csak akkor jön elő belőled, ha megtaláltad a számodra ideális partnert. Nyitott vagy és szeretsz emberek között lenni. Nagyon ambiciózus vagy és mindig az élet legjavát akarod, kis dolgokkal nem szívesen foglalkozol. Szeretsz elmélkedni és kockáztatni, vidám és optimista természeted van. Büszke és méltóságteljes a megjelenésed, és szinte soha nem hajolsz meg mások előtt. Az ígéreteidet betartod, csodálatos szervezőképességgel rendelkezel.

Negatív vonások

Rendkívül heves a vérmérsékleted, már-már arrogáns és uralkodó vagy. Makacs természetednek köszönhetően sokszor képtelen vagy elfogadni mások nézeteit. Könnyen beképzelt, nagyképű és sznob lehetsz. Kínosan pedáns vagy, aki nem tűr ellentmondást, és a tolerancia sem az erősséged. Uralkodó és fölényeskedő természetedet sokszor nehezen tűri környezeted, képtelen vagy az alárendelt pozícióra, szinte muszáj főnökösödni. Has azonban hízelegnek neked, az rossz utakra vihet, mert könnyen gőgössé válhatsz, és hamis büszkeséggel ruházod fel magad. Eredményeiddel szívesen dicsekszel, a hatalomért bármire képes vagy.

A Megtestesült Fiú – Szűz

Bibliai idézet: Ézsaiás könyve 7:14
Vers: Ézsaiás könyve 7. fejezet

„Ezért ád jelt néktek az Úr maga: Ímé, a szűz fogan méhében, és szül fiat… ” Ézsaiás könyve 7:14

Pozitív vonások

Nagyon szerény vagy, ugyanakkor maximalista, aki a tökéletesre törekszik, főként életed fontosabb területein. Kiváló a döntőképességed, és rendkívül jó szervezőkészséggel rendelkezel. A higiénia és a tisztaság elengedhetetlen számodra. Igazi gondoskodó társ vagy, aki emberségesen áll mások szükségleteihez is. Gyakorlatias vagy és nem szentimentális. Komolyan veszed a kötelességeidet és képes vagy a munkának, az adott feladatnak szentelni magad. Tudatosan törődsz az egészségeddel és rendkívül óvatos vagy. Általában pontosan érkezel sehova, és szigorúan betartod a határidőket.

Negatív vonások

Túlzott tisztaságmániád környezetedben már-már aggodalmat kelthet, te viszont még a legkisebb dolgok miatt is képes vagy kétségbe esni. Könnyen válhatsz befelé fordulóvá, zárkózottá, közösségben ugyanis nem mindig érzed jól magad. Általában túl kritikus vagy magaddal szemben, és bizonyos dolgokban akár az őrületbe is kergetheted környezetedet. Nagyon könnyű felingerelni.

A Megváltó – Mérleg

Bibliai idézet: Pál első levele a korinthosziakhoz 6:20
Vers: Pál első levele a korinthosziakhoz 6. fejezet

„Mert áron vétettetek meg: dicsőítsétek tehát Istent testetekben… ”
Pál első levele a korinthosziakhoz 6:20

Pozitív vonások

Nagyon diplomatikus, vonzó személyiség vagy, és könnyű kijönni veled. Romantikus természetnek köszönhetően szentül hiszel az élet szépségében. Az egyik legkívánatosabb jegynek számítasz, megjelenésed elegáns és rendkívül jó ízlésed van. Optimistán állsz az élethez, és kiváló tehetséged van ahhoz, hogy mások hangulatát feldobd, és színesebbé tedd az életét. Művészi hajlamaid erősen megnyilvánulnak mindennapjaidban. Nagyon tárgyilagos és világos a gondolkodásod, kifinomult és kiegyensúlyozott vagy. Általában a békebíró szerepét töltöd be a háborúzó felek között. Igazi társasági lény vagy, és szinte mindenhol nagyon megkedvelnek. Páratlan igazságérzettel áldott meg a sors, viszont szerénységed miatt nem mindig fel a csúcsra. Inkább kreatív, mint intellektuális vagy, aki kooperatív, és másokra is tekintettel van.

Negatív vonások

Komoly helyzetekben képtelen vagy dönteni. Hiszékeny vagy, könnyen becsapnak, és hajlamos vagy arra, hogy a vesztedbe rohanj. Flörtölős természeted miatt megeshet, hogy mindenki rólad beszél. Szereted magad kényeztetni és ilyenkor mások igényei kicsit háttérbe kerül. Ingatag természeted miatt általában másoktól függsz még a legkisebb dolgokban is. Gyűlölöd az erőszakot és a békét bármi áron képes vagy megvásárolni.

A Szenvedő – Skorpió

Bibliai idézet: Pál első levele a korinthosziakhoz 15:55-56
Vers: Pál első levele a korinthosziakhoz 15. fejezet

„Halál, hol a te diadalod? Halál, hol a te fullánkod?
A halál fullánkja a bűn, a bűn ereje pedig a törvény.”
Pál első levele a korinthosziakhoz 15:55-56

Pozitív vonások

Heves vérmérsékletű és erős akaratú ember vagy, akinek nagyon határozott a természete. Erős vagy, aki mindig tele van energiával. A felszínen nyugodtnak látszol, ám legbelül van egy csomó rejtett, elnyomott agresszivitásod. Környezetedre nagyon odafigyelsz, rendkívül jó társaság vagy, de sokkal több van benned annál, amit mutatsz magadból. Úgy tűnik, függetleníted magad az eseményektől, de azért a háttérből óvatosan követed az eseményeket. Nagyon érzékeny vagy, mely gyakran indulatossá tesz. Hatalmas akaraterővel rendelkezel, ezért többnyire eléred kitűzött céljaidat, ha komolyan rájuk fókuszálsz. Ösztönös személyiség vagy, aki nagyon leleményes és szenvedélyes a dolgaiban. Ügyesen magyarázod meg a dolgokat, ezzel éred el azt, amit szeretnél, és amire vágysz.

Negatív vonások

Néha előtörő tapintatlanságoddal megsérted az embereket. Könnyen belekeveredhetsz kétes dolgokba, és próbára is tehetnek, de mindez maximálisan hidegen hagy. Lobbanékony természeted miatt sokszor nehéz veled kijönni. Azt hiszed, hogy sokra viszed az életben, de csak beszélsz róla, ám semmit nem teszel az ügy előrehaladása érdekében. Arrogáns vagy és féltékeny mások sikereire.
Nem bízol az emberekben és mindig gyanakszol. Titokzatoskodó természeted sok problémát okozhat mindennapjaidban. Egy szempillantás alatt erőszakossá válhatsz.

A Hódító – Nyilas

Bibliai idézet: Jelenések Könyve 6:2
Vers: Jelenések Könyve 6:2

„És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön.” Jelenések Könyve 6:2

Pozitív vonások

Szerencsés ember vagy, és ez annak köszönhető, hogy általában pozitívan tekintesz az élet nagy dolgaira. Teli vagy élettel, és készen állsz a nagy kalandokra. Vállalkozó szelleműséged és sokoldalúságod által mindig valami újat és izgalmasat keresel. Te vagy az örök felfedező, aki feltérképezi az ismeretlen horizontokat és céljai elérése érdekében még kockáztatni is kész. Általában nem akadsz ki az élet apró buktatóin. Bőkezű vagy, és gyakran veszel részt jótékonysági tevékenységekben. Nem hiszel a pletykáknak, szeretsz saját magad meggyőződni az igazságról. Megbízható vagy, becsületes, etikus és szerény. Szentül hiszel abban, hogy életünket odafentről irányítja valaki vagy valami. Sokszor előre látod egy-egy dolog kimenetelét. Jó szervezőkészséggel bírsz, és általában maximumon felül teljesíted azt, ami bevállaltál. Tele vagy életkedvvel és lelkesedéssel.

Negatív vonások

Túlságosan szókimondó vagy a magad javára. Nyugtalan, türelmetlen és robbanékony természeted sok probléma okozója. Könnyen válhatsz közönségessé, dicsekvővé, sőt még arrogánssá is. Gyakran vagy tapintatlan embertársaiddal szemben. Képes vagy annyira eltúlozni a dolgokat, hogy mások azt hiszik, itt a világ vége. Mások kiszámíthatatlannak és felelőtlennek tarthatnak.

Az Áldozat – Bak

Bibliai idézet: Pál rómaiakhoz írt levele 3:25
Vers: Pál rómaiakhoz írt levele 3. fejezet

„Őt adta oda Isten véres engesztelő áldozatul a hitben, hogy kimutassa igazságosságát. Isten végtelen türelmében elnézte a korábban elkövetett vétkeket.” Pál rómaiakhoz írt levele 3:25

Pozitív vonások

Hagyományos az életfelfogásod. Talán ez a jegy legstabilabb a zodiákusban. Nagyon keményen dolgozol, és bölcs döntéseket hozol. Természetednél fogva komoly ember vagy, aki olykor-olykor igencsak száraz humorú. Nagyon kritikus vagy magaddal és másokkal szemben egyaránt, a mércét szinte mindig nagyon magasra állítod, és elvárod, hogy azok, akik a közeledben élnek, ennek megfeleljenek. Gondolkodásod nagyon precíz és logikus, munkavégzésed ambiciózus. Sokszor unalmasnak tűnhetsz, ugyanakkor agyafúrt és állhatatos vagy. Az üzleti életben megállod a helyedet, és nagyon módszeres vagy a munkában. Célorientáltan haladsz előre, és ha kell, még agresszívvá is válsz annak érdekében, hogy elérd a célodat. Érdekelnek az okkult tudományok. Kevés barátságot kötsz, de barátaid nagyon hűségesek hozzád.

Negatív vonások

Hajthatatlan a természeted, és nem vagy képes megváltozni senki kívánságára. Ambiciózus vagy, és a siker gyakran elvakít. Nagyon makacs és uralkodó természetű vagy, akár a végletekig is képes vagy elmenni, ha érdekeid úgy kívánják. Hangulatváltozásaid meglepik az embereket, pedig kifejezetten rájuk van szükséged olyankor, amikor depresszióba esel. Viszonylag hamar képes vagy ellenségeket szerezni magadnak. Soha nem tűnsz elégedettnek, és mindig panaszkodsz. A munka megszállottja vagy, és másoktól is megköveteled a maximumot.

Az Élő Víz – Vízöntő

Bibliai idézet: János Evangéliuma 7:38
Vers: János Evangéliuma 7. fejezet

„Aki hisz én bennem, amint az írás mondotta, élő víznek folyamai ömlenek annak belsejéből.” János Evangéliuma 7:38

Pozitív vonások

Sokan vonzódnak a személyiségedhez. Emberszerető vagy és mindig valami jót szeretnél tenni azokkal, akik a környezetedben élnek. Általában az érem mindkét oldalát megnézed, mielőtt levonod a végkövetkeztetést. Szokatlan és egocentrikus vagy, és néhányak szemében furcsa lényként tűnsz fel, akit pont emiatt nem kedvelnek. Ugyanakkor szeretsz társaságban lenni. Általában tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és az újításokat sem veted meg. Sőt, komoly lépéseket is teszel ez ügyben. Gondolkodásod logikus és precíz, de annyira gyors, hogy néha nehéz lépést tartani veled. Kifinomult gyakorlatiasságodnak köszönhetően rendkívül fejlődőképes és intellektuális gondolkodású vagy. Olyasvalaki, vagy akiben meg lehet bízni szükség idején.

Negatív vonások

Nem barátkozol könnyen, annak ellenére, hogy nyitott, kifelé forduló ember vagy. Ezért gyakran éled magányosan a mindennapjaidat. Egyáltalán nem kedveled, ha belépnek a személyes szférádba, de ha ezt megengeded valakinek, akkor minden további nélkül kezes báránnyá válsz. Általában nem tartod be az ígéreteidet és nem vagy megbízható, még komoly igyekezeted ellenére sem. Lobbanékony természeted miatt gyakran heves vitáknak teszed ki magad. Álláspontodat gyakran változtatod, és van, hogy teljesen elszigetelődsz az emberektől. Nyers, tapintatlan viselkedéseddel könnyen megbántod a környezetedben élőket. Rendkívül makacs vagy, és döntésed mellett kiállsz, akármi is történjék.

A Felszabadító – Halak

Bibliai idézet: A Teremtés Könyve 48:19 , Márk Evangéliuma 1:17
Vers: A Teremtés Könyve 48. fejezet, Márk Evangéliuma 1. fejezet

„De atyja vonakodott, és így szólt: „Tudom, fiam, tudom, ő is néppé lesz, ő is hatalmas lesz. Öccse azonban hatalmasabb lesz, és utódai népek sokaságává válnak.” A Teremtés Könyve 48:19
„És monda nékik Jézus: Kövessetek engem, és én azt mívelem, hogy embereket halászszatok.”
Márk Evangéliuma 1:17

Pozitív vonások

Alkalmazkodó, barátságos és jó természetű ember vagy. Ha valakinek problémája van, készséggel állsz mellé, és segítséget nyújtasz. Akár legkedvesebb elfoglaltságodat is képes vagy feláldozni, ha úgy érzed, valakinek szüksége van rád. Rendkívül népszerű vagy és sok emberrel tartasz fent jó kapcsolatot. Inkább otthon szeretsz lenni, mintsem lótni-futni a városban. Békeszerető intuitív, és kreatív lélek vagy, aki gyakran álmodozik, és határtalanul élénk képzelettel áldott meg a sors. Szereted a luxust, de inkább visszavonulsz a világtól. Fogékony vagy a változásokra, amelyek szükségesek a túlélésedhez. Komoly belső érzelmekkel rendelkezel, és a spirituális világhoz jobban kapcsolódsz, mint a valódihoz. Egyáltalán nem vagy egoistának nevezhető, és barátaid számára mindig elérhető vagy.

Negatív vonások

Fontos számodra, hogy az emberek együtt érezzenek veled, ha személyes problémáid akadnak. Gyakran álmodozol, és a gyakorlatiasság rendkívül messze áll tőled. Nem tudsz, és úgy tűnik, nem akarsz a valódi világhoz alkalmazkodni, és ebből sokszor adódnak problémák, mert az emberek szemében ezáltal megbízhatatlannak tűnsz. Rendkívül hiszékeny és naiv vagy, olykor-olykor a pletykát sem veted meg. Ha nem kapod meg környezetedtől azt a figyelmet, amire szükséged van, visszavonulsz, és melankolikus hangulatba esel.

betöltés...