Felismerhetetlen: Mi történt Jim Carrey arcával?

Jim Carrey friss fotón mutatta meg, hogy néz ki mostanában. Nem kellett volna?

Jim Carrey örökké fiatal az emlékeinkben

Az 55 éves Jim Carrey a nyolcvanas és kilencvenes évek szülöttei számára az egyik legmeghatározóbb hollywoodi sztár. A gumiarcú színész olyan klasszikusokban szerepelt mint az Ace Ventura-filmek, a Dumb és Dumber, A Maszk, a Kábelbarát, a Hanta boy, a Grincs, vagy a Minden6ó. Ezek mind olyan alkotások, amelyeket évtizedek óta újra és újra megnézünk, emiatt a nézők számára Jim egyetéen percet sem öregedett. Mindannyian úgy emlékszünk rá, mint az alábbi képen, igaz?

Nemrég még hasonlított magára

A helyzet azonban az, hogy Jim Carrey-n is fog az idő, bizony az ő arcán is megjelentek a ráncok, elkezdett őszülni. Ez teljesen természetes, az emberi élet rendje. Nemrég például úgy nézett ki, mint az itt látható fotón. Az azonban döbbenetes, ami az utóbbi időben történt vele. A következő oldalon látható friss fotón alig lehet felismerni.

Így néz ki Jim Carrey jelenleg

Jim Carrey a friss fotóján nagy szakállal látható, bár mosolyog, a szeme nagyon szomorúnak tűnik. Nem is csoda, hiszen szörnyű dolgokon ment keresztül az utóbbi években. Korábbi kedvese, Catriona White-t ugyanis önkezével vetett véget az életének. A lány családja később a színészt okolta ezért.

(kép forrás: twitter)

betöltés...