Így mutatja ki a szerelmét a férfi csillagjegye szerint!

Természetesen a szerelem mértékének kimutatására nem létezik egy általános érvényű szabály, azonban csillagjegyünknek megfelelően mindannyian másképp szeretünk.

Ha még csak a megismerkedés fázisában vagytok, jó ha tudod, hogy leendő partnered hogyan mutatja ki érzéseit, mennyire fontos számára a szeretet, szerelem.

Kos

Mindig kimutatja az érzéseit, soha nem kell azon gondolkoznod, hogy vajon szerelmes-e beléd a párod. Elég nagyok az elvárásai, nehéz neki megfelelni. Ha végül mégis téged választ, tudd, hogy igazán szeret, romantikus és odaadó partner, és ezt ki is mutatja.

Bika

Ha egy olyan férfira vágysz, aki hűséges és odaadó, akkor a Bika lesz a tökéletes partner számodra. Családcentrikus és megbízható, szereti az életben a pozitív dolgokat, imád mulatni, szórakozni. Kissé birtokló és uralkodó típus, de cserében megad mindent, amire csak szükséged van.

Ikrek

Hajlamos a hangulatváltozásra, nehezen lehet rajta kiigazodni, soha nem lehetsz eléggé biztos abban, hogy igazán téged akar. Igazi társasági ember, sokat viccelődik és flörtöl másokkal, ami igazán zavaró lehet. Ha bemutat a barátainak, és meghív a családi eseményekre, biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot.

Rák

Gyengéd, kimutatja a szeretetét és biztonságot nyújt. Nagyon empatikus, viszont, ha nincs jó hangulatban, akkor sok törődésre és szeretetre van szüksége. Elsőre nem mutatja ki az érzéseit, csak akkor, ha már nagyon fontos vagy számára. Szívesen néz veled romantikus filmeket, de abban is biztos lehetsz, hogy el fog halmozni rózsákkal.

Oroszlán

Imádja az életet nagykanállal enni, akkor a legboldogabb, ha fényűző életmódot élhet, és mindenki irigykedve tekint rá. Párját elhalmozza ajándékokkal, figyelmes, és szeret is büszkélkedni vele, viszont komoly elvárásai vannak azzal a nővel szemben, akivel végül komolyabb kapcsolatba kezd. Mindent megtesz annak érdekében, hogy együtt villoghassanak a reflektorfényben.

Szűz

Kissé bonyolult természetű, inkább befele forduló, komoly, elemző gondolkodású. Minden apró részletre kiváncsi, és többször átgondolja, mielőtt belevágna egy kapcsolatba. Becsületes, gondoskodó, de ha az érzelmeiről akarsz valamit megtudni, akkor nagyon kell tudnod a sorok között olvasni.

Mérleg

Mindig a külső- és belső egyensúly megteremtésére törekszik, ezért csak olyan partnerrel áll szóba, akivel közösen megteremthetik a harmonikus otthont. Kiváló humorérzéke van, néha így próbálja kifejezni az érzéseit, ami akár félreérthető is lehet. Kissé önimádó, de fontos számára, hogy kimutassa mások felé is a szeretetét.

Skorpió

Igen erős vonzerővel rendelkezik, és olyan nőt keres, akiben szintén megvan ez a vonzerő, aki határozott, tűzrőlpattant, de kedves, odaadó. Szerelmét leginkább a testiségben tudja kifejezni, ezen a területen nem ismer korlátokat. Mindent megad imádott nőjének, nagyon féltékeny típus, és birtoklási vágya is eléggé erős.

Nyilas

Az életet egy nagy kalandnak tekinti, ezért olyan partnert keres, aki mindig mellette áll. Nem szereti a monotonitást, az élet minden területén fő mozgatórugója az újdonságok kipróbálása. Nagylelkű, okos, empatikus, ha igazán szeret, akkor őszintén ki is mutatja. Viszont nagyon kevés embert enged igazán közel a szívéhez, romantikus és gondoskodó énjét kevesen ismerhetik.

Bak

Csak akkor képes arra, hogy elköteleződjön egy komoly kapcsolatban, ha elérte az életében kitűzött célt. Nehezen fejezi ki érzéseit, és csak akkor, ha tudja, hogy teljesen biztonságban van. Nem szívesen adja ki magát bárkinek, az is megtörténhet, hogy már csak 40 éves kor után kötelezi el magát.

Vízöntő

Erősen introvertált személyiség, éppen ezért kissé félelmetesnek tűnhet, sok esetben bizonytalan, és erős hangulatváltozások gyötrik. Túlérzékeny, és sérülékeny, viszont kifelé nagyon magabiztosnak mutatja magát. Nem szívesen önti szavakba érzéseit, viszont tettekben annál kreatívabb.

Halak

Kezdetben nagyon romantikus, és mindent megtesz, hogy meghódítsa választottja szívét, viszont ha megszerezte már, és úgy érzi biztonságban van, akkor kényelmesen hátradől. A kapcsolat elején nagyon romantikus, virágokkal, bókokkal, csókokkal el fog halmozni, később már nem látja értelmét elmondani mindig, hogy “szeretlek”, hiszen mindketten tudják.

betöltés...