A leghátborzongatóbb dolgok, amiket bébiszitterek hallottak a gyermekektől

A gyerekek sokszor igen hátborzongatóak tudnak lenni, hiszen úgy tartják, ártatlanságuk és tisztaságuk miatt egyedül ők látják a szellemeket/kóválygó lelkeket…

A gyerekek néha olyan dolgokat mondanak, vagy tesznek, amitől az embert kirázza a hideg. Érezted már úgy, hogy a gyermeked látja a szellemeket? Ha igen, olvasd el ezt:

Íme néhány bébiszitter esete, akik szintén nem tudták hova tenni a hátborzongató történéseket…

“Pár évvel ezelőtt vigyáztam egy hároméves kislányra, aki nagyon nem akart lefeküdni aludni, ezért megkérdezte, miért kell lefeküdnie. Azt feleltem, azért, mert késő van, és a kislányoknak szüksége van az alvásra. A kislány reakciója erre az volt, hogy a szoba egyik üres sarkába mutatott, és azt kérdezte: “Mi a helyzet azzal a kislánnyal?”

“Az ötéves unokaöcsémmel nézegettük az általános iskolai évkönyvemet, és mikor a második évfolyamhoz érkeztünk, rábökött egy fiúra, majd azt mondta, hogy úgy néz ki, mint Nicolas. Mikor megkérdeztem tőle, ki az a Nicolas, azt felelte, hogy a fiú, aki a mosdónkban lakik…”

“A kislányom folyamatosan a nővéréről/nővérével beszélget, pedig egyke, és fogalma sincs arról, hogy a születése előtt pár évvel volt egy terhességem, amivel elvetéltem.”

“Pár éve, amikor lehívtam az emeletről az ötéves kisfiamat, Jacket, azt mondta, hogy ott ül mellettem Jacob. Mikor megkérdeztem, ki az a Jacob, azt mondta, hogy egy favágónak öltözött férfi. Nyilván látta a döbbenetet az arcomon, mert azt mondta, hogy ne aggódjak, nincsenek kezei…”

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

betöltés...