Végleges döntést kellett hoznia Michael Schumacher családjának

Az egykori világbajnok autóversenyző felesége, Corinna így látja a legjobbnak.

Nincs változás

Már öt éve, hogy Michael Schumacher tragikus síbalesetet szenvedett. Az életveszélyes sérülés következtében a világ egyik legjobb Forma1-es autóversenyzője lebénult, és agysérülése miatt beszélni sem képes. A család és a pilóta menedzsmentje a legnagyobb titokban tartotta, hol tart a felépülésben Schumacher, csupán ingatalan-vásárlási híreikről értesült a világ. Az egykori profi autóversenyző ügynöke, Willi Weber tavaly beszélt először és utoljára arról, hogy feladta a reményt, nem hiszi, hogy Schumacher valaha fel tud épülni. Úgy néz ki, hogy a család sem bizakodik már tovább, mivel súlyos döntést hoztak.

Elzárkóznak a külvilágtól

Schumacher felesége, Corinna eddig mintegy 24 millió eurót – közel 7,5 miliárd forintot -költött a volt pilóta egészségügyi ellátására. Kitartóan folytatják a sérült pilóta kezelését annak ellenére is, hogy valószínűleg soha nem lesz képes arra, hogy teljesen felépüljön. A sajtó időről időre megkeresi a családot, hogy nyilatkozzanak a sztár állapotáról, mert a rajongók tudni és látni szeretnék kedvencüket. A legutóbb egy német tévéadó jelentkezett be egy forgatásra Schumacherékhez, azonban a pilóta felesége visszautasította őket. Corinna emellett lesújtó üzenetet közölt jogi képviselőjükön keresztül a csatornának – írja a Mirror.

Nem láthatjuk többet

Corinna Schumacher közleménye szerint a jövőben sem szeretnének nyilatkozni Schumacher állapotáról. A pilóta felesége közölte, hogy bármilyen nehéz is feldolgoznia az embereknek, a médiában már soha többé nem fogják viszont látni a Forma1-es világbajnokot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Michael & Corinna Schumacher ❤ #KeepFightingMichael #NeverGiveUpMichael #ForeverMichael #MichaelSchumacher #MickSchumacher #CorinnaSchumacher #GinaMariaSchumacher #MichaelSchumacherForeverRajongókKlubja

SchumacherForeverRajongókKlub (@_schumacherforeverrajongok) által megosztott bejegyzés,

betöltés...