25 férfitípus, akihez közünk lehet életünk során

Tragikus és csodás randik, rossz és közepes kapcsolatok, felkavaró kalandok kövezik az utat addig a bizonyos férfiig, aki mellett megtaláljuk a helyünket. Képtelenség komolyan véve általánosítani, és nem mindenki tapasztal meg mindent, de megpróbáltam összeszedni a jellegzetes férfitípusokat, akivel kapcsolatba kerülhetünk, mielőtt megállapodnánk.

1. A SZABADULÓMŰVÉSZ: Ideálisan induló kapcsolat, pár hét romantika, vacsorázni visz, hatalmasakat beszélgettek, talán még a kezedet is megfogja az utcán, aztán egy robbanás, füstfelhő, és soha többet nem hallasz róla. Soha.

tumblr_inline_n0yswinq3a1rrdrcy

2. A FIATALKORÚ: Pár évvel mögötted kullog, de hogy is ne lehetne áthidalni életkori különbségeket, hiszen az csak egy szám. Csodás, friss, inspiráló, pont amíg egy idő után át nem vált irritálóan éretlenné, akire képtelenség felnézni.

tumblr_mz6u9tBTe91rkehsfo1_500

3. A ZENÉSZ/MŰVÉSZ/SPORTOLÓ: Népszerű, sikeres, sz.exi. Ha rendesen balanszolsz a groupie/rajongó státusz és a teljes apátia között, akkor megcsíphetsz magadnak egy harmadik vagy negyedik helyet az életében. Talán egy másodikat, ha erre születtél. Figyelem: végtelen türelem, és alkalmazkodási készség szükségeltetik.

4. AZ ELMÉLETILEG MŰKÖDŐKÉPES: Minden jól működik, időben alakul, jó hozzád, normális munkája van, a te értékeidet vallja, és papíron mindenben tökéletes, de bármennyire is szeretnéd, nem érzel semmit. Egy idő után valamelyikőtök úgyis megunja. Mondjuk te.

tumblr_n20xs3Ae8N1sqvi56o1_500

5. ÉN VAGYOK A CÉG: Munkamániás. Addig a pontig, hogy elvonóra kéne küldeni, de ezt a problémát a társadalom még nem ismerte fel. Entrepreneur, start-up vállalkozó, befektetési bankár, építési vállalkozó, középvezető, felsővezető, vagy csak wannabe, hajnali kettőkor is lesz sürgős üzleti hívása. Vasárnap.

tumblr_mr7cpos5y01su4cb8o1_500

6. A DEFINIÁLHATATLAN: Gyakorlatilag együtt jártok, de ezt így nem hogy kimondani, de még gondolni sem tudnád. Minden elmélyülés felé vezető utat rutinnal kezel le, és gondosan emlékeztet rá, hogy ti csak ‘jól érzitek magatokat‘, és hogy ő most nem tud bevállalni egy kapcsolatot. Nem te vagy az igazi, neked meg nem ő, gyerünk tovább.

tumblr_mp6dd7ksyG1sqa3sfo1_500

7. A VIHAROS: Teljesen reális egy kapcsolat 95\%-ban üvölteni, zokogni, veszekedni, vitatkozni, tányérokat és ablakokat tördelni. Amúgy nagyon szeretitek egymást, és mindig jön a békülés, tudjuk, persze

tumblr_mgg19dJQ2j1qcuhdoo1_500

8. MR. GREY: Néha elgondolkodsz, hogy valójában mivel foglalkozhat, mi történhet vele az életben, aztán rájössz hogy abszolút nem érdekel. Ágyba érkezik, onnan diszkréten távozik, és még napokig remeg a lábad utána. Több mint valószínű, hogy az ég világon semmi közös nincs bennetek, de ez újfent kit érdekel.

tumblr_myhxkzk1qT1sau7s7o1_500

9. THE ONE THAT GOT AWAY: Nem tudod hogy mi is történt pontosan, vagy hogy hogyan zárd le. Az aki életed végéig a fejedben lesz, és akitől hosszú évek távlatából is táncol a gyomrod. Mi lett volna ha…?

tumblr_n20zsrhduq1s4xbv4o1_500

10. AZ ÉRETT: A nálad talán pofátlanul is idősebb férfi, aki olyan magabiztossággal vesz le a lábadról, hogy nincs időd feltenni a kérdést, hogy ez normális-e. Látszólag a kisujjából rázza ki hogy mire van szükséged, de talán leginkább az apakomplexusod kezelésére lenne.

tumblr_mnrd9h9e1W1rxihnmo1_500

11. A MÁNIÁKUS: A szélsőségek közt táncoló, komplexusokkal küzdő hősszerelmes, aki képtelen kezelni téged, inkább heti egy telefont falhoz vág, rád üvölt, majd elkezd sírni. Mert annyira-annyira szeret, ne tedd ezt vele.

tumblr_n1zn4t7aZ21sq8gvyo1_500

12. A VALAKI: Legalább 1500 Facebook ismerőse van, amiből legalább ezret simán tudna hova tenni, és nevén hívni. Mindenhol VIP, és mindenhol előre köszönnek neki, bárhova bejut, és az elején izgalmas, hogy visz magával. Soha nem bír a seggén maradni, és többnyire nem marad addig veled amíg kiderül, hogy pózolás nélkül mit tud.

tumblr_n0sd1o1nJB1ssm8mho1_500

13. A BALEK: A barátzónából néha pár ital hatására kiszabaduló kedves, aranyos, és imádnivaló fiú, aki általában csúnya pofára esések sorozata utána sem adja fel, és aki mindig elmondja hogy gyönyörű vagy, és mindig meghallgat.

tumblr_my4tsiZjJX1qjnqapo1_500

14. PET-PROJECT: Az unatkozó egyedülálló nők hajlamosak kis kedvencként tekinteni egy számukra ‘félkész’-ként észlelt egyedre, átöltöztetni, formálni az ízlését, bemutatni itt-ott, átgyúrni potenciális partnerré, aztán rájönni, hogy ez azért nem az igazi.

tumblr_n0z4wm80ZY1rlqyyvo1_500

15. A PÉNZ BESZÉL: Apu megcsinálta, így a 6-os BMW-ben cipelt ezüstkanállal a seggében övé a világ. Nem mindegyikük ilyen szélsőséges, ha az emberi értékek nem is életidegenek a számára, de a beépített sznobéria és felsőbbrendűségi érzés nehezen kezelhető, ha más körből jöttél, akkor soha nem fogod otthon érezni magad.

tumblr_n0jue6U6Au1qzt7d8o1_500

16. A KITŰNŐ TANULÓ: Akinek muszáj komolyan vennie a néha fél életen át elhúzódó felsőoktatási tanulmányait, így akár harmincig is élheti az egyetemisták gondtalan életét. YOLO, üres hűtő, könyvtár, kedd esti részegedés.

tumblr_mjk01mFMRA1rkiuhro1_500

17. A KÜLFÖLDI: A legtöbb esetben tűzforró kaland, egzotikus nyelv, más kultúra, aztán mindenki haza. Néha hatalmas szerelem, távkapcsolat, szívtörés, vagy költözés és boldogan élünk amíg meg nem halunk, pici bébik két útlevéllel.

tumblr_mpr1j21AIl1rwi5dmo1_500

18. A NEM-ILYET-KÉPZELTEM: Néha az ember kéretlenül is beleszeret számára abszolút nem vonzónak számító férfiegyedekbe, és rájön ez mennyire nem számít. Ha nem is működik, az értékítéletet és a gondolkodást minden esetben formálja.

tumblr_mcdk25qwVn1qmd2xko1_500

19. A PÓTLÉK: Szakítás utáni átvezető, feszültséglevezető, szívtörés utáni vér feltörlésére használt rongy. Ez soha nem fair, ugyan néha egyszerűbb belemenekülni valamibe, mint elviselni egyedül a fájdalmat, és szembenézni azzal, hogy egyedül kik vagyunk.

tumblr_mxrpdsr2Rb1s4it03o1_500

20. A MUNKATÁRS: Minden nap látod, annyira kézenfekvő. Együtt járhattok dolgozni/iskolába, gondosan ügyelve az elején, hogy két sarokkal arrébb szétváljatok, és külön érkezzetek. Baromi kínos, ha nem jön össze. Főleg ha a főnöködről van szó.

tumblr_mrs7heI8yT1rcr3fvo1_r6_400

21. AZ ÖRÖKKÉ 16: Folyamatos extrém ingerbevitelre van szüksége, snowboardozik, wakeboardozik, biciklivel közlekedik, hatalmas baráti köre van, mindig hangos, mindig mennie kell mert hívják, és mindig van a kezében valami, ami alkoholos. Nehéz felnőni, na. Menekülj.

tumblr_mvplihQ3cn1swh3svo1_500

22. A JÖVŐKÉP NÉLKÜLI: Akinek minden héten van egy világmegváltó terve, de aztán soha nem történik semmi, mert az nagyon kényelmes. Aztán majd jön az ihlet, vagy a lottó. Hatalmas szíve van, és egy darabig tökéletes, ha magához húz a hatvan éves kanapén, és együtt nézitek a tv-t.

tumblr_n210d6LINs1syplf0o1_500

23. CRUSH: Ha valamilyen csoda folytán sikerül az egymásra találás valakivel, aki hosszú évekig álmaid főszereplőjeként lobogtatta csillogó fürtjeit az unikornison való lovaglás közben, akkor biztos hogy csalódni fogsz. Lényeg hogy megpróbálni muszáj, legalább kétszer. Elsőre nem lehetsz teljesen biztos benne hogy borzalmasak vagytok együtt.

tumblr_mzldugxATd1torq82o1_500

24. AZ ANYAKOMPLEXUSOS: Képtelen megkenni magának egy szelet vajas kenyeret, és soha nincs nála otthon wc papír, kivéve ha még mindig a szüleivel lakik. Egy ideig aranyos gondoskodni róla, és feleségesdit játszani, aztán ha elszállt a rózsaszín köd, érdemes keresni egy életképesebb darabot.

tumblr_n0w4k635jT1tq0lneo1_500

25. SMARTASS: Olyan folyékonyan jön ki belőle a szarkazmus, hogy néha fogalmad sincs mit is kéne komolyan venni, és csak bámul rád. Mindent jobban tud, hihetetlenül a szívére veszi ha nincs igaza, vagy csak megvádolod ezzel, és amint összemelegedtetek, te leszel a kedvenc céltáblája. Aztán közli, hogy persze hogy csak viccelt, de ettől nem kevésbé bántó/megalázó.

tumblr_m1ofx6ihQt1rqfhi2o1_500

+1 A BERAGADT LEMEZ: Újra, és újra, és újra, és újra megpróbáljátok, képtelenek vagytok lemondani egymásról, ugyanazon a banánhéjon csúsztok el ezredszerre is. Meg kell tanulnod elengedni, hogy bevonzhass valakit, akivel tényleg menni fog.

betöltés...