Emberek, akik már nagyon megbánták, hogy berúgtak

Sírva nevetünk ezen az összeállításon, amely a részeg pillanatok legszebb momentumait mutatja be. Nemtől, korosztálytól függetlenül rúgnak be az emberek a kelleténél sokkal jobban, és ha kamera is közelben van, az eredmény nagyon vicces lehet.

Voltál már részeg? A magyarok több mint 90\%-a igennel válaszol erre a kérdésre. A 15 éves fiatalok közül a fiúk 44 százaléka, a lányoknak pedig 35\%-a itta már le magát a sárga földig.  Az ember azt gondolná, hogy ez az arány évtizedekkel ezelőtt még kisebb volt, ám ez téves feltételezés. A felnőttek is ugyanolyan korán rúgtak be, mint a mai fiatalok.

Azóta is iszik boldog-boldogtalan és születnek viccesebbnél viccesebb sztorik. Mert hiába a figyelmeztetés, hogy “fogyaszd felelősséggel”, szerintem mindenki tudja, hogy az a bizonyos ló sajnos mindenkivel könnyen elszaladhat. A videóban szereplő emberek “a kelleténél sokkal-sokkal többet ivott” kategóriába esnének a statisztikában.

Emellett persze ne feledjük, hogy a vicces pillanatokon kívül baleseteket is okozhat az alkoholfogyasztás, mindenkinek ismernie kell a határait és mértékkel innia. Jó nevetést! 🙂

betöltés...