Ez a férfi kiszámította, hogy évente mennyibe kerül egy feleség

Néhány évvel ezelőtt, Steven közzétett egy megható üzenetet a blogján, amivel az összes embert inspirálta a világon. Sokan azonosultak a szavaival és megtiszteltetésnek vették az írását.

Elgondolkodtam a következő dolgon. Ha én megengedhetném magamnak, hogy azt megtegyem amit a feleségem: otthon marad a gyerekkel, minden nap pelenkázza őt, játszik vele, lefekszik vele, megvígasztalja őt amikor sír, karjába veszi őt amikor szeretetre van szüksége és ez csak egy kis része a munkának. Igen ők az édesanyák, akik feltétel nélküli szeretettel gondozzák gyereküket, valójában ez teljesen természetes dolog, de képzeld csak el egy pillanatra, ha téged erre a feladatra felbérelne valaki. Mennyi pénzt kérnél cserébe?

Steven elkezdte pénzben felértékelni felesége munkáját:

– 33.556 Euro

Ennyibe kerül évente egy teljes munkaidős bébiszittert megfizetni.

– 4.750 Euro

Egy takarító cég ennyi pénz kérne el.

– 12.373 Euro

Egy személyes ügyintéző, aki bevásárol nekünk. Egy átlagos nő és édesanya körülbelül négy órát tölt el hetente azzal, hogy bevásároljon a család részére.

– 11.419 Euro

Ennyibe kerülne egy szakács, aki mindig meleg ételt szolgál fel az asztalra minden nap.

– 3567 Euro

Pénzügyi tanácsadó, aki a költségvetéseket kiszámolja, számlákat kifizeti stb.

– 1187 Euro

Ennyibe kerülne évente ha valakit megbíznák, hogy minden héten kimossa a ruháimat.

Évente összesen 62.017 euro – ebben az összegben nem tartalmazza a betegnapokat és a fizetett szabadság.

Steven elmarasztalja azokat a férfiakat, akik nem osszák meg keresetüket a feleségükkel és emiatt a feleség sokmindent nem engedhet meg magának.

Az igazság az, hogy mostmár szégyellem magam és bűnösnek érzem magam, mert sokszor megvásároltam valamit magamnak és nem osztottam el egyenlően a pénzt, mert azt gondoltam, hogy mivel az én jövedelmem nagyobb ezért megérdemlem.

Ebben a cikkben azt szeretném kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok azért, amit a feleségem tesz a családért. Ő a gyermekeim anyja és mindig támogatja őket.

Steven szavai minden férfi és nő szívét megolvasztja.

Ha te is úgy gondolod, hogy az anyák és a háziasszonyok több tiszteletet érdemelnek, amiért kemény munkát végeznek minden nap, akkor oszd meg ezt a bejegyzést. Hadd lássa meg minden nő, férfi, anya, apa, nagyszülő, testvér, barát, hogy mennyibe kerül egy édesanya évente…

betöltés...