Nézd meg a tenyered: a csillag, rombusz, vagy háromszög sok mindent elárul a sorsodról.

A tenyerünkön lévő vonalakból már nagyon rég igyekszünk kiolvasni a jövőt, azt, hogy mire számíthatunk a következő években, hogyan alakul a sorsunk. Most itt egy újabb módszer, aminek segítségével kideríthetjük, hogy mi vár ránk az életben.

Háromszög

Ha tenyerük vonalaiból háromszög rajzolódik ki, akkor nagyon tehetségesek vagyunk és különleges képességekkel rendelkezünk. Ez a jel azt is előrevetíti, hogy megbecsült tagja lehetünk a társadalomnak.

Csillag

A csillag jelenléte a tenyerünkön egy különleges és rendkívül erős képesség birtoklásáról árulkodik. Amennyiben ez a csillag fent, az életvonalunkon túl helyezkedik el, akkor ez intelligenciára, a tudományok, a filozófia, vagy a vallás iránti elhivatottságra utal.

Rombusz

A sors vonala mentén kialakuló rombusz minta kalandvágyra, az ismeretlen felderítésére utal. Bátrak vagyunk, akik képesek szembenézni az embert próbáló feladatokkal, és a kockázatvállalás sem áll messze tőlünk.

Hal

Ez a forma nagyon hasonlít a rombuszhoz, de a végén egy halfarokhoz hasonló vonalkereszteződés figyelhető meg. Ez azt jelenti, hogy nagyon vallásosak vagyunk.

Félhold

Ha félholdhoz, sarlóhoz hasonlító vonalakat fedezünk fel a tenyerünkön, akkor közel áll hozzánk az ezotéria, a jövendölés. Több ismerősünk is hozzánk fordul tanáccsal, és mi szívesen közöljük is velük, hogy mit tegyenek, hogy jobban menjen a soruk.

Háromágú szigony

Az életvonal három részre van osztva, amelyek egy háromágú szigonyt formáznak. Ez azért jó, mert szent védelem alatt állunk, és gyakorlatilag semmi és senki nem árthat nekünk.

Kereszt

Ez mély spirituális, vallási hitre utal, de nem feszegetjük az emberi lét határait, hanem visszafogott, szerény életet élünk.

betöltés...