A szülők nem mondták el a fiuknak, hogy elveszett a kedvenc játéka, hanem azt, hogy elment utazni. Ezeket a képeket készítették!

A kisfiú elveszítette kedvenc plüssjátékát, a szülők azonban úgy döntöttek, füllentenek egy kicsit: a kedvenc kiselefánt csak elutazott egy kis időre, hogy felfedezze a világot! Imádnivaló képek születtek, amelyek mindenki arcára mosolyt fognak csalni. 🙂

Minden szülő tudja, hogy az egyik legnagyobb feladat a gyereknevelés során az, hogy vigyázni kell a gyerek imádott kedvenc játékára. Mert ha eltűnik, akkor bizony kő kövön nem marad és hosszú hetekig maga alatt lesz a lurkó, hogy “legjobb barátja” örökre eltűnt.

Az igazán felkészült szülők amúgy igyekeznek két darabot beszerezni a kedvenc plüssjátékból, hogy ha eltűnne a baba, legyen kéznél egy B-terv. (Na, milyen ötletet adtunk nektek? 🙂 )

Nos, ez a házaspár erre nem készült fel, és sajnos elhagyták a kis plüsselefántot. De ahelyett, hogy közölték volna a gyászhírt, inkább kitaláltak egy történetet: a kis szürke elefánt világjáró körútra ment. Na igen, de a mai világban erről képes bizonyíték is kell! Így fordultak a Reddit népéhez segítségért, hogy készítsenek nekik Photoshoppal mókás, utazós képeket a plüsselefánt főszereplésével.

Általában ilyenkor széttrolkodják a kedves “segítők” az ilyen kéréseket idiótábbnál idiótább képekkel, de ezúttal egy komoly ügyről volt szó. Nézzétek csak, milyen alkotások születtek! 🙂

Egy fotó az elveszett kiselefántról:

.

.

.

betöltés...