Állandóan bántották a fiút a fülei miatt, figyeld mit léptek erre a szülők!

A szülők megelégelték, hogy állandóan bántják fiukat elálló fülei miatt.

Az első osztályos Gage Bergert újdonsült osztálytársai állandóan csúfolták és bántották elálló fülei miatt – hiába, a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni.

A szülők úgy gondolták, hogy nagy mértékben rombolja a kisfiú önbizalmát az állandó csúfolás. Ilyen fiatalon főleg nagy hatással van az emberre az, hogyan bánnak vele, miket mondanak róla. Ezért a kisfiú szülei eldöntötték, hogy szakemberhez fordulnak fiuk problémájával.

Ezen az előtte-utána fotón tökéletesen látszik, hogy a fiú mennyire boldog a beavatkozás után. A műtét amúgy egy egyszerű rutinfeladat volt, nem lábadozott utána sokat a fiú, és nem is volt egy drága beavatkozás. A két képet nézve látszik, hogy mennyire kivirult a fiú, és a szülők nagyon is jó döntést hoztak.

Persze, ahogy az lenni szokott, sokan kifogásolták, hogy egy 7 éves gyereken plasztikai műtétet hajtottak végre. A szőlők szerint azonban -és szerintünk is- ha ez volt az egyetlen megoldás arra, hogy a fiú önbizalmas egészséges maradjon, igenis be kell vállalni ilyen “drasztikusabb” lépéseket is. Nézzétek azt a mosolyt! Szerintünk megérte. 🙂

betöltés...