26 dolog amit te is csinálsz, de sosem mernéd beismerni

Vannak furcsa szokásaid? Előfordult már, hogy egyes hétköznapi dolgokra máshogy reagálsz, mint a többség? Nem kell aggódnod, mert amit te különösnek érzel, azt valójában mindenki csinálja! ?

Ha azt hinnéd, csak te vagy ilyen csodabogár tévedsz, egyes helyzetekben az emberek elég nagy többsége ugyanúgy reagál, ugyanúgy cselekszik és ugyanazok a gondolatok kavarognak a fejében, mint neked!
Felsoroltunk néhány esetet, amelyek közül biztosan legalább 5 pontban magadra ismersz! ?

1.Amikor a boltban valaki pont utadban áll, de nem kéred meg, hogy menjen arrébb, inkább csak úgy teszel, mintha mást keresnél a polcokon.

2. Mikor azon parázol, hogy nem elég gyorsan teszed el az aprót a pénztárnál, és közben mindenki szúrós szemmel néz rád a sorból.

3. Amikor több tízezerért vásárolgatsz online, de végül inkább nem rendelsz meg semmit, a drága szállítási költség miatt.4. Mikor nem találod a távirányítót, és talpra állítod a vendégeidet a kanapéról, mert nem hiszed el, hogy egyikük sem csücsül rajta.

5. Minden este lefekvés előtt pontosan kiszámítod, mennyi időd van ébredésig.

6. Az arckifejezés, amit akkor vágsz, ha egy ismerősöd elsétál melletted, de nem tudod eldönteni, emlékszik-e rád és köszönj neki vagy inkább sétálj tovább.

7. Néha mikor idegenek mellett elsétálsz, és meghallod a beszélgetésüket, a fejedben bekapcsolódsz a társalgásba és tanácsokat adsz nekik.

8. Legyünk őszinték. Te is így tartod a távkapcsot, ha az elem már a végét járja. ?

9.Az a frusztráló érzés, amikor a boltban végül mégsem veszel semmit, és mikor a kasszáknál próbálsz a tömegben előretörni, azt mondogatod magadnak “Nyugi! Viselkedj természetesen! Nem loptál el semmit, ártatlan vagy!

10. Mikor megfázol és bedugult orral szürcsölgeted a forró teát, eszedbe jut, mennyire természetesnek vetted a kidugult orrot és a mély lélegzetvételt. ?

11. Amikor a haverokkal épp leszervezitek az esti bulizást, de mélyen magadban te már tudod, hogy végül majd lemondod, és aludni fogsz a pihe-puha ágyacskádban.

12. Amikor valaki Instáját kezded nézegetni, aztán azon kapod magad, hogy már testvére feleségének a volt iskolatársa képeit nézegeted, amikor 2009 nyarán épp Berlinben járt.

13. Amikor kiakarnál törölni pár képet a mobilodról, de aztán eszedbe jut, hogy ez a kép még valamikor, valamire jól jöhet. ?

14. Amikor lejjebb halkítod az autóban a rádiót, mert a GPS-en már csak pár száz méterre van a keresett cím.?

15. Amikor felébredsz, hogy iskolába vagy melóba menj, de fél óráig csak ülsz az ágy szélén bambán, vagy épp a fejedre húzott takaróval.

16. Amikor elkezdesz hallgatni egy számot, aztán közben mást csinálsz és megfeledkezel róla és a dal végén inkább újra meghallgatod.

17. Az a bizonyos kamunevetés, amit rendszeresen kiadsz magadból, ha fogalmad nincs, mit mondott a másik.

18. Amikor elkezdesz nézni egy 40 perces epizódot a kedvenc sorozatodból, de tudod, hogy kb. negyed óra múlva el kell indulnod otthonról.

19. Amikor egy étteremben kajálsz, de a szomszéd asztalnál túl hangosak, és legszívesebben kitekernéd a nyakukat. ?

20. Amikor megeszel egy gyümölcsöt, és azonnal egészségesnek és fittnek érzed magad tőle.

21. Amikor visszahallgatod a saját hangodat felvételről, és közben arra gondolsz: “Ez valóban én vagyok?”

22. Amikor nem tudsz megszabadulni a régi pólóidtól, pedig csak ötöt hordasz a százból.

23. Amikor éjjel leoltod a lámpákat és hiper-sebességgel rohansz fel az emeletre, nehogy a szörny utolérjen és elkapjon téged! ?

24. Amikor az egyik lábad begörcsöl, és közben arra gondolsz: “Ennyi volt, közel a vég…”

25. Amikor azt pötyögöd valakinek “:D:D:D LOL”, de valójában fapofával ülsz és nézed a mobilod képernyőjét.

26. Amikor otthon telefonálsz, és a lehető összes fura pózt felveszed közben vagy sétálgatsz körbe-körbe.

 

betöltés...