10 rettenetesen idegesítő vásárló, akitől a hajad égnek áll

Neked is ismerős? Aki mindig előtted áll a sorban. Aki folyton elfelejti lemérni a zöldséget. No és az idegesítés mellett külön bónusz pont, ha még őrülten sietnél – ha tudnál.

1. A sunyi bizonytalan. Vacillál, és az utolsó pillanatban elkezdi visszapakolni oldalra a kosara tartalmának a felét. A mélyhűtött árut is! Mindeközben úgy tesz, mintha ez világ a legtermészetesebb dolga lenne.

2. A feledékeny. Utolsó pillanatban elfut valamiért, és rohanás közben ellentmondást nem tűrően kér elnézést, hogy megvárat. Mellé mosolyt villant. Persze nem egy percre tűnik el.

3. Az ember, akinek nincs pénz a kártyáján, készpénz nincs nála, ezért totál leégve, sűrű elnézések közepette távozik, de persze a beütött összegeket sztornózni kell, amihez minimum egy üzletvezető kell, akire persze várni kell. Az egész mutatvány röpke 10 perc, de a rövidebb sorok ezalatt mind hosszabbak lettek.

4. Az aggódó. Még annyi hely sincs a cuccai után a szalagon, hogy egy gombostűt feltegyél, de ő aggódva odapasszírozza a „következő vásárló” elválasztó izét. Mintha csak vele akarnád kifizettetni a cechet!

5. A reklamáló, aki kiakad, hogy valami nem annyiba került, mint hitte, patáliázik, üzletvezetőt hív, vásárlók könyvét kér.

6. A tudatos vásárló, aki az eladótól szeretne információt kérni a narancslé C-vitamin tartalmát illetően, vagy a kaszinótojás összetevőjéről érdeklődik.

7. A kuponos, aki előtted áll neki a kuponkollekció átnézésének, kiválogatásának. Természetesen a pénztárosnő segítségével, aki „Marika ezt elfogadjuk?” kiabálása közben próbál dűlőre jutni. Rosszabb esetben a kuponok kisilabizálásához még x pénztárosnő és egy securitys is kell, ami az egész áruház életét lebénítja.

8. Aki a bevásárlókocsival parkoltatja magának a helyet a sorban, miközben vígan szaladgál további vásárolnivalókért. Ha nem tolod előrébb neki a kocsit a távollétében, még fel is háborodik, hogy de hát ő itt áll.

9. Az ember, aki nem mérte le a zöldségeket.

10. A magányos, aki beszélgetőtársra vágyik, és mindezt a pénztárosban találja meg.

betöltés...