Az ital, ami megakadályozza a rákot, a cukorbetegséget, a gyomorhurutot és csökkenti a vérnyomást

Az alábbi ital, bármennyire meglepő is, számos betegség kezelésében bizonyított már. Azok, akik rendszeresen elkezdték fogyasztani és “gyógyszerként” kezdték el alkalmazni, mind-mind arról számoltak be, hogy valóban nagyon hatásos ez az ital.

Az ital fő alkotóeleme a burgonya, hiszen ez a csodálatos ital, amiről szó van, nem más, mint a burgonya leve.

Lássuk mi minden található a burgonyában!

Tartalmaz A-, B-, C-vitamint, citromsavat, karotint, tejsavat, szolanint, allantoint, káliumot, foszforsót, magnéziumot, vasat, szénhidrátot, fehérjét és rostokat.

A burgonya belsőleg gyomornyugtató hatású, segíti az emésztést.

A burgonya leve is rengeteg jótékony hatással bír:

Székrekedés és puffadás ellen, tisztítja a beleket, gyomorsav csökkentése érdekében, gyomorfekély gyógymódja, de még álmatlanságra is a meghámozott burgonya főzőleve a legkiválóbb, ezt kell meginni egy pohárral.

A nyers krumpli leve vízhajtó hatással bír, különböző méregtelenítő kúrák közben is ajánlják, magas vérnyomással küzdő embereknek is jót tesz.

Gyomor problémák esetén heti kétszer egy kisebb kocka nyers krumpli fogyasztása is ajánlott.

A kép csak illusztráció!

Burgonyalé készítése:

2-3 meghámozott, megmosott burgonyát facsaró segítségével facsarjunk ki, és ha szükségét látjuk, szűrjük át. Napi egy alkalommal frissen fogyasszuk el ezt a mennyiséget, amelyet 1 héten keresztül minden nap meg kell ismételni. Ha vége az egy hetes kúrának, tartsunk 3-4 hét szünetet és ha újra szükségét érezzük, ismételjük meg a kúrát.

betöltés...