12 kép, amely mindent elmond a diétázásról…SZENZÁCIÓS! :)

Diéta. Egy olyan fogalom, amelyet senki sem szeret. Pedig néha muszáj belefognunk egy életmódváltásba: le kell adni pár(tíz) kilót, izmosodni szeretnénk, vagy betegség miatt kell korlátozni azt, hogy mit eszünk, viszont egy dolog minden diétában közös: nem ehetünk azt, amit szeretnénk. Éppen ezért tűzzük ki a legtöbben a diéta elkezdésének pontos időpontját: “majd holnap”. Szeretünk enni, azt és akkor, amikor akarunk. Persze, el lehet nyammogni salátán is, meg lehet sütögetni palacsintát mindenféle alternatív lisztből, de tény ami tény: az igazán ízletes ételek nem diétásak. Egyáltalán nem.

Év elején rengetegen megfogadjuk, hogy idén aztán TÉNYLEG megszabadulunk az úszógumitól, nyárra belefogyunk a kedvenc ruhánkba, de a kívánt célt elérni tényleg csak kemény akaraterővel lehet. Ami sajnos elég gyakran meginog.

Pedig ha elkezdi az ember, meglepően hamar rájön, hogy mozogni tulajdonképpen annyira nem is rossz, és senki nem halt még bele abba, ha nem eszik minden nap hamburgert vagy pizzát. A kulcs itt is az, ami az élet legtöbb területére igaz: mindent csak mértékkel! Ez arra a rohadt edzésre is vonatkozik…:D

Kitartást mindenkinek! 🙂

.

.

.

.

.

.

betöltés...