A kisfiú megjegyzést tesz anyja egészségügyi betétjéről és az egész bolt nevetésben tör ki

A legtöbbször a szülők azok, akik szégyellik magukat gyerekük viselkedése miatt. Néha azonban a szerepek megcserélődhetnek – főleg akkor, ha a gyerekek még kicsik. Sherrie Kimbernek is van ezzel kapcsolatban tapasztalata.

Egy Facebook bejegyzésben Sherrie leírta, mi is történt, amikor kisfiával Carson-nal elment egyik nap a boltba.

Ez áll a bejegyzésben:

"I get asked all the time if I ever get embarrassed, because to most people, I suppose, think this is not the case. But…

Publiée par Love What Matters sur Mardi 9 janvier 2018

“Gyakran megkérdezik tőlem, szoktam-e magam szégyellni, mert sok emberrel azt hiszem ez nem fordul elő. Igen, be kell vallanom, hogy ma igenis szégyelltem magam. Gyorsan be kellett ugranom a boltba. Amikor a bolt “hölgy” szekciójához érkeztem gyorsan levettem a polcról egy Always-t (női dolog) és Carson a fiam azt mondta, ő majd viszi ezt. Odamentünk a kasszához és én gyorsan mindent felraktam a pultra. Aztán Carsonhoz fordultam és azt mondtam: “Kérlek azt is tett ide fel..”

A fiam odafordult a mögöttünk álló férfihoz és (jó hangosan) azt mondta: Ez itt ANYA PELENKÁJA. A mögöttünk állók próbálták visszatartani nevetésüket. Aztán fiam még hozzátette: “Anya, ebbe ne pisilj. Pisilni a bilibe kell.”

Ezek után már mindenki hangosan nevetett…

Ne hagyd, hogy ez az édes kis pofika becsapjon!

A gyerekek imádni valók, viccesek és néha szégyelljük miattuk magunkat – de ezért szeretjük őket annyira!

betöltés...