Emlékszel még Sandokanra, a maláj tigrisre? Így néz ki most!

Sandokan egy képzeletbeli maláj kalóz a késői tizenkilencedik századból. A szerelme Lady Marianna Guillonk. Sandokan maláj hercegnek született, de miután az angolok megfosztják vagyonától, kalóz lesz. Sandokan Mompracem uralkodója, addig amíg az angolok el nem foglalják a szigetet. Legádázabb ellensége James Brooke, az angol származású „fehér rádzsa”. Brooke valós személy volt, akit szintén fehér rádzsának hívtak.

A főszereplőt, Sandokant alakító Kabir Bedi azóta már 70 éves, ám igencsak jól áll neki még az öregedés is. Nézzétek csak:

A színészt az utóbbi években leginkább indiai alkotásokban láthatták szülőhazája rajongói, egyebek közt egy 13 részes interjúsorozatot vezényelt le – az ország ismert rendezőit kérdezte meg a magyarul Rendezői változatnak fordítható műsorban.

Ami a magánéletét illeti, négyszer nősült meg és három gyermeke született. Protima Beditől született egy fia és egy lánya: Pooja Bedi, a lányuk korábban a színészi pályán próbálkozott, de végül újságíró lett. Fiuk, Siddharth egyetemre járt, de súlyos skizofréniával küzdött, 26 éves korában öngyilkos lett.

.

betöltés...