Mit látsz meg először a képen? Félelmetes, mennyi mindent elmond rólad

A feladat egyszerű lesz: mutatunk egy képet, és neked csak annyi a dolgod, hogy eldöntsd, mit veszel rajta észre először. A választásodból kirajzolódik, milyen ember is vagy igazán. Hajrá!

Mit látsz meg először a képen?

A személyiségedről árulkodik

A fiatal lány

Ha a fiatal lány sziluettjét látod meg először, akkor nagyon optimista ember vagy. Mindig a legjobbat feltételezed az emberekről, és mindig a legjobbat várod mindenkitől – bár emiatt gyakran becsapnak és hoppon maradsz, egyszerűen képtelen vagy az élet negatív oldalát is észrevenni. Még a legrosszabb időkben is azt keresed, minek örülhetnél, az emberek pedig előbb-utóbb megtanulják, hogy nálad állandóan találhatnak egy kis boldogságot. Ha eddig nem sejtetted, akkor elmondjuk, hogy sokan irigyek rád amiatt a természetes naivitás és jóság miatt, ami benned lakozik. A legtöbben képtelenek ilyen romlatlanok lenni ebben a nehéz világban.

Nagyon impulzív ember vagy, arra törekszel, hogy az összes élményt, tapasztalatot magadba szívd. Emiatt a – mondhatjuk úgy-, kalandvágy miatt gyakran történnek veled rossz dolgok, de a személyiséged napos oldala mindig átsegít ezeken a helyzeteken. Kedves és előzékeny vagy, ez pedig nemcsak a magánéletben, hanem a munkahelyen is jól jön; a főnökök szeretnek, bár biztosan sokszor megkaptad már tőlük, hogy légy egy kicsit hangadóbb, vállald fel bátrabban a véleményed. Nos, ez már a jövő zenéje, hogy megfogadod-e a tanácsot!

Az öregember

Az öregembert pillantottad meg először? Lojális és empatikus vagy, olyan ember, aki megérti a világ működését, és mindig tudja, mit mondjon a másiknak, mivel nyugtassa meg. A barátaid, ismerőseid és a rokonaid is hozzád fordulnak, ha bölcsességre, éleslátásra, tanácsra van szükségük – te ugyanis a legtöbb helyzetben tudod, mit kell tenni. Bár elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak, azért szeretsz új ötleteket elültetni mások fejében, szereted látni, ahogy mások fejlődnek, és rájönnek arra, mi az útjuk, a küldetésük.

Kritikus vagy, de nem a rosszabbik fajtából, mert általában meglátod azokat a pontokat, amik nem működnek, és amikre rá kell mutatni, különben minden összeomolhat. Ez még jobban megerősíti az emberek beléd vetett bizalmát, hiszen tudják, hogy te nem hímezel-hámozol, hanem komolyan foglalkozol azzal, amivel hozzád fordulnak. Minden egyes élményt és tapasztalatot megőrzöl magadban, elraktározol, és néha úgy viselkedsz, mint aki már 100 évet is leélt – nem vagy olyan ártatlan, mint az, aki a fiatal lányt látja meg először.

betöltés...