Horoszkóp: Ezek a Végzet Asszonyai a csillagok szerint!

Ellenállhatatlanok, bárkinek képesek elcsavarni a fejét, dívák, igazi istennők. Íme, az 5 Végzet asszonya a horoszkóp szerint.

Skorpió

A Skorpió nőnek jó alakja van, kellemes, elegáns mozgással rendelkezik, amely még vonzóbbá, szexibbé teszi. Titokzatosak, így akik találkoznak vele, mindig felteszik magukban a kérdést: “Vajon mit rejteget? Milyen nő igazából?” Ez a férfiakat megőrjíti, azonnal belehabarodnak. A Skorpió nő képes megújulni, így még inkább fel tudja kelteni a figyelmet a környezetében.

Kos

A Kos nő a legerősebb csillagjegy a nők között. Éppen emiatt kisugárzása mágikus, magabiztos, szinte minden helyzetből győztesen kerül ki. A Tűz energiái vezérlik, éppen ezért a természete is eléggé tüzes, aminek szenvedélyességét, vonzóságát, ellenállhatatlanságát köszönheti, úgy a személyiségét, mint a fizikai adottságait illetően.

Halak

A Halak nő a finomsága, nőiessége miatt nagyon vonzó teremtés. A Kos nő teljes ellentéte, mert lágyan érzéki, kreatív, bájos, lírai alkat. Ezért olyan vonzó, szinte már megközelíthetetlen. Érintésével, intelligenciájával elvarázsol mindenkit. A Halak nő a csábítás nagymestere, és hű társ, akivel egy életet leélhet az ember.

Vízöntő

A személyiségével mindenkit levesz a lábáról, nagyon érdekes, különleges nő. Nagy gondolatok vezérlik az életét, kreatív, éppen emiatt annyira ellenállhatatlan. Ötleteivel, kiállásával, kreativitásával elvarázsolja környezetét. Mindig kellemesen érezhetjük magunkat egy Vízöntő nő társaságában.

Bika

A Bika nőre az érzékiség bolygója, a Vénusz van hatással, ami miatt nagy belső erővel rendelkezik, de ugyanakkor sérülékeny is. Jólelkű, figyelmes, és nagyon szexi. Tudja, hogy mit kell tennie azért, hogy elérje célját, ismeri a szavak és a gesztusok erejét, hatékonyságát. Nagyon kreatív, csábító, akire mindig emlékezni fognak, így egy férfi sem tud ellenállni a Bika nőnek.

betöltés...