3 csillagjegy, akik leginkább hajlamosak a depresszióra!

Mindenkinek vannak nehezebb pillanatai az életben. Lehet időszakos rosszkedvünk a munkahelyi vagy párkapcsolati problémák, az időjárás, esetleg anyagi nehézségek miatt, de ha ez az állapot hosszútávon, hónapokon keresztül elhúzódik, akkor érdemes szakemberhez fordulni a problémával.

Az alábbi három csillagjegy hajlamosabb a depresszióra, mint a többiek, ezért nekik ajánlott nagyobb hangsúlyt fektetniük a testi és lelki harmóniára.

Ikrek

Nagyon kritikus vagy, és nem csak a környezeteddel szemben, hanem elsősorban önmagaddal vagy állandóan elégedetlen. Mindenkivel bizalmatlan vagy, védekező álláspontot veszel fel minden új dologgal kapcsolatban. Meggyőződésed, hogy mindenki át akar verni. Igazi kettős személyiség vagy, egyik percben meg vagy győződve arról, hogy mit szeretnél, viszont másik percben már teljesen elbizonytalanodsz.

Állandóan versenyben vagy önmagaddal, semmit sem tudsz befejezni, aminek nekifogtál, ezért mindig csalódással, és önmarcangolással fekszel le. Ha nem változtatsz az önmagadhoz való hozzáálláson, akkor bizony előbb-utóbb elhatalmasodhat rajtad a depressziós hangulat. Légy egy kicsit kedvesebb és megengedőbb magaddal, vedd észre a pozitív tulajdonságaid is.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegyű személyek szintén nagyon kritikusak önmagukkal. Ambiciózus, motivált és határozott személyiség vagy, de ezek a tulajdonságok még nem elegek ahhoz, hogy elérd az általad kívánt tökéletes állapotot. Jó lenne, ha egy kicsit lejjebb raknád a mércét, és megpróbálnád élvezni a saját életed.

Perfekcionizmusod közepette nem veszed észre, hogy milyen erős nyomást helyezel magadra. Az erős stressz miatt könnyen alakulhat ki nálad szorongás és akár depresszió. Hagyd, hogy néha maguktól alakuljanak az események, az életnek megvan a saját menete, nem kell mindenbe feltétlenül beavatkozni.

Szűz

Perfekcionista vagy, mindig mindenben a legjobb szeretnél lenni, és ha valami nem sikerül, akkor egyből beborul feletted az ég. Nem elégszel meg a második “elég jó” hellyel, ha nem te győztél, befele fordulsz, és depressziós leszel. Gyakorolnod kellene egy kis önuralmat, és el kell fogadnod, hogy a világban nem minden fehér vagy fekete. Néha lazíts egy kicsit, adj időt magadnak, és tedd helyre a gondolataid és érzéseid. Nagyon jót tenne számodra a meditáció, segítségével el tudnád kerülni a dühkitöréseket és a szorongást.

betöltés...