Amikor magassarkú cipőt vásárolsz, ezt mindenképp vedd figyelembe:

Magas sarkú cipő vásárlása estén hogyan győződhetünk meg még az üzletben arról, hogy kényelmes lábbelit választottunk-e?

Minden nő legalább egyszer beleszeretett egy magas sarkú cipőbe, melynek aztán megvásárlását rögtön meg is bánta. Hiszen a próbálás során még a magas sarokkal rendelkező cipő is kényelmesnek tűnik néhány másodperc erejéig, viszont több órás viselése után minden lépés kínszenvedést jelenthet. Ha már megtörtént veled is a fenti eset, akkor a következő vásárlásnál az alábbiakra figyelj!

Telt lábak esetén mellőzzük a pántos cipőket!

Eleve ha plusz kilókkal rendelkezünk, nem javasolt a magas sarkú cipő használata sem, mivel plusz terhet ró a gerincoszlopra és a viselés eredménye az nem lesz más, mint fájó és dagadt lábak. E mellett a túlsúlyos személyek mellőzzék a pántos lábbeliket is, hiszen a pánt jelenléte a boka körül, csak kihangsúlyozza a láb teltségét. Ugyanakkor, ezen személyek számára, javasolt a közepes vastagságú sarok választása, mivel sem a tűsarok, sem a vastag sarok nem válik előnyükre.

Hogyan válasszunk kényelmes cipőt?

Attól függően, hogy milyen cipőt szeretnénk vásárolni,(szórakozáshoz, munkába, gyaloglásra, sporthoz) mindig azzal a harisnyával vagy zoknival a lábunkon induljunk vásárolni, amellyel az adott cipőt használni szeretnénk majd.

Jó tanács a magas sarkú cipő választása esetén!

Ha minden áron szeretnénk egy magas sarkú cipőt vásárolni, egyetlen dolog, amit vegyünk figyelembe, az a sarok és a talprész közötti távolság. Minél nagyobb ez a távolság, annál kényelmesebb lehet számunkra a választott cipő viselése. Ha azonban ez a távolság kisebb, mint 2.5 cm, akkor inkább hagyjuk a cipőt az üzlet polcán.

Ugyan ezeket a szempontokat tartsuk magunk előtt, ha online vásárlás során szereznénk be a kívánt lábbelit és inkább tegyük fel ezeket a kérdéseket, minthogy a későbbiekben megbánjuk a vásárlást.

betöltés...