11 egyszerű dolog, amit eddig teljesen rosszul csináltál

11 hétköznapi dolog, amire nem is gondoltál volna, hogy ezidáig rosszul csináltad. Mi is a homlokunkra csaptunk, hogy ezt így is lehet?? Igen, lehet. Sőt, eredetileg így kéne. Csak valahogy útközben átalakultak a szokások, és kiderül, hogy eredetileg másképp kellett volna ezeket a dolgokat csinálni. Semmi gond, mi azért vagyunk, hogy még időben megmutassuk: ezeket így kell csinálni! Nagyon hálás leszel nekünk ezekért.

A Toblerone csokiból így törd ki a háromszögeket: tartsd a képen látható módon, és nyomd le a végét!

Ha kényelmetlen a hüvelykujjadon levő ragtapasz, és állandóan le is jön, fogadd meg a tippünket: vágj le a sebtapasz két széléből egy-egy háromszöget, hogy homokóra alakot kapj.

Tudtad, hogy a kulcstartós sörnyitóval egyszerűen kinyithatod az üdítős (vagy ugyebár sörös) dobozt, és nem kell a körmödtől búcsút intened.

Tedd a fakanalat a lábas nyelén levő lyukba, és így kevesebb lesz a felfordulás és a kosz főzés közben!

Tudtad, hogy a fülhallgatót eredetileg így kéne a füledbe rakni? Így nem fog kiesni a füledből.

A mikrós popcorn alján maradt kipattogatlan (létezik ilyen szó egyáltalán?) kukoricát kiszórhatod a zacskóból úgy, hogy a zacskó alján nyitsz egy keskeny rést, és szemetes felett megrázva, kipotyognak a résen a kemény magok. 🙂

Még egy üdítős tipp: ha így rakod be a szívószáladat, nem fog kiesni a dobozból!

Jó tanács Oreo (illetve Pilóta keksz) mártogatáshoz: Használj villát, és nem koszolod össze az ujjad!

Az eper kicsumázása mindig unalmas, ragacsos folyamat. Azonban ha szívószálat használsz, a kezedet se koszolod be, és gyorsabb is lesz a dolog! Csak dugd át az epren a szívószálat, a másik oldalon pikk-pakk kijön a csuma.

Eleged van abból, hogy körömfestés után semmit nem csinálhatsz a kezeiddel hosszú percekig, különben kezdheted újra az egészet? Ezt figyeld: azután,hogy kifestetted a körmeidet, tedd a kezed jeges vízbe egy-két percig! Ezzel elkerülheted, hogy mindent összekenj a friss körömlakkal.

Farmermosás: ha gyorsan tisztává szeretnéd varázsolni a nadrágod, tedd pár órára a mélyhűtőbe. Ez megöli a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat!

betöltés...