Szívrohamban hunyt el a 16 éves lány, miután ezt a népszerű italt itta

Szörnyűséges dolog történt egy 16 éves, tinédzser lánnyal egy nyári vakáció alatt. Szívrohamban hunyt el, miután egy igen népszerű italt fogyasztott…

Ez az ital minden egyes bevásárló központban, kisboltban, és benzinkúton megtalálható itthon, és külföldön is. Nagyon sokan szeretik, és isszák teljesen feleslegesen, vagy összekeverik alkohollal.

Tagadhatatlan, hogy az energiaitalok milyen hihetetlen népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt években olyannyira megnőtt a népesség energiaital-fogyasztása, hogy még számon tartani sem egyszerű. Ennek a cukrozott, koffeinnel teli iatlt tartják a 16 éves lány halála okának.

Lanna Hamman 16 éves arizonai lány volt. Éppen Mexikóban nyaralt a barátaival, amikor elindultak a strandra. A strandon hirtelen szívrohamot kapott. Az orvosok úgy gondolják, a szívroham oka egyszerű: a lány ugyanis minden egyes nap, víz helyett energiaitalt ivott.

A szemtanúk szerint akkor is éppen energiaitalt ivott, amikor a tragédia történt. Valóban, a koffein okozta kiszáradás könnyen vezethet szívrohamhoz.

Az utóbbi időben nagy mértékben megnőtt a sürgősségi osztályokon a hasonló, szívfájdalomra, rosszullétre, kiszáradásra panaszkodók száma, ami hátterében nagyon sok esetben áll túlzott energiaital-fogyasztás.

Éppen e miatt a veszélyes tünetek miatt hagyj fel az energiaital, vagy a túl sok kávé fogyasztásával. Természetesen minden ártalmas, ha túl sokat fogyasztunk belőle, de ha igazán fáradtnak érzed magad, és szükséged van valamilyen élénkítő csodaszerre, mi inkább a zöldteát ajánljuk, hiszen egész nap energiát ad, és méregtelenít.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

betöltés...