Fürdőruhában kapták le – Így néz ki Margot Robbie teste Photoshop nélkül

Egészen elképesztő.

Semmi retus

Margot Robbie a napokban Cannes-ba utazott, hogy részt vegyen Tarantino új filmjének, a Once Upon A Time In Hollywoodnak a premierjén. A produkcióban a gyönyörű színésznő Sharon Tate-et, a modellt alakítja.

Mielőtt felvonult a vörös szőnyegen, a sztár lehűtötte magát az Eden Roc-nál lévő strandon, a róla készült lesifotókon pedig tökéletesen látszik, milyen bombasztikus formában van – és ez nem Photoshop.

Kifogástalan

A 28 éves híresség egy fehér egyrészes fürdőruhában mutatta meg fantasztikus alakját, melyet bárki megirigyelne. Egy gramm felesleg sincs rajta, se nyoma bármilyen narancsbőrnek – a fiatal csillag tudja, mitől döglik a légy, és már mindenki alig várja, hogy ismét láthassa dögös karakterét a Suicide Squad 2-ben.

Margot alapvetően természetes szépség, de nagyon jól állnak neki az elmaszkírozott szerepek. Nemcsak az Öngyilkos osztagban, hanem I. Erzsébet királynő karakteréért is teljesen át kellett alakulnia, de szuperül hozta a figurát.

Suicide Squad 2

Az Öngyilkos osztag 2-t előreláthatólag 2021 augusztusában láthatjuk majd a mozikban, a szereplők azonban időről-időre elhúzzák a mézes madzagot egy-egy részlettel kapcsolatban. Tudjuk, hogy Margot Robbie nagyot alakított az első részben, ez a szerep biztosította számára a hírnevet.

Nem olyan rég posztolt egy fotót, ahogy Harley Quinnként feszít az Instagramján, alatta pedig csak úgy záporoztak a kommentek, mindenki annyira várja már a filmet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miss me? 💋HQ

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

betöltés...