Porcelánbabának nézett ki, amikor megszületett. 5 évvel később az orvosok sem hisznek a szemüknek!

Senki sem hitte, hogy életben fog maradni, de ma már lovagolni tanul a porceláncsontú kislány!

Scott és Emma Garside élete egyik legszebb napját élte át, amikor megszületett a harmadik lányuk, Charlotte. Azonban, amikor kiderült, hogy a kislány primordiális törpe szindrómában szenved, az egész világ összeomlott körülöttük.

Az orvosok azt mondták, hogy minden bizonnyal Charlotte az első születésnapját sem fogja megérni. A kislány alig volt 500 grammos, és 25 centis. Ekkora mérettel nem sok esélye volt a túlélésre, azonban a kis testben óriási akaraterő lakozott, és megmutatta a világnak, hogy így is lehet élni.

Csodák csodájára, nem csak az 1 éves, de az 5 éves születésnapján is elfújta a gyertyákat. Kezdetben voltak komoly egészségügyi problémái, legyengült az immunrendszere, és cisztákat találtak a májában, de a kislány a legnagyobb problémákkal is felvette a harcot.

Bár még mindig csak 68 cm magas, egy életerős, egészséges, okos, és érdeklődő iskolás lett belőle. Sok mindenben a szülők kell segítsenek neki, hiszen kisebb, mint a család macskája, de Charlotte alapjában véve imádja az életet.

Az új kedvenc foglalkozása a lovaglás, imádja az állatokat, és, ha tehetné minden szabadidejét a lovak között töltené.

betöltés...