Sarka Kata egész alakos képet posztolt harmadik gyermeke születés után.

Nem is olyan régen derült ki, hogy Sarka Kata életet adott harmadik gyermekének. Az eset anyák napja alkalmával derült ki a világ számára, ugyanis Kata egy olyan képet osztott meg az Instagramján , amihez a következőket írta.

“Boldog Anyák Napját minden Édesanyának és Nagymamának, de elsősorban az én Anyukámnak! Ez a nap számomra már 10 éve az egyik legszebb nap az évben, mióta én is édesanya lehetek! Idén már 3 gyermekes anyukaként különlegesen szépen indult ez a vasárnapunk…”

Többször is felröppent a hír, hogy Kata újra terhes, ám ezt nem erősítette meg Hajdú Péter egykori felesége.

A legtöbb képén, amit a közösségi oldalakra töltött fel egyáltalán nem lehetett látni, hogy várandós-e vagy sem, mert sokkal nagyobb ruhákat viselt, mint amekkora kellett volna neki.

Így csak találgatni lehetett. Miután felfedte, hogy igen megszületett harmadik gyermeke, csak annyit mondott, hogy nem titkolta el, hanem egyszerűen nem mesélt róla, úgy, ahogy új párjáról sem. Mind a férfit, mind újszülött kisbabáját óvja és félti a nyilvánosságtól, amit azért sem értenek sokan, mert két idősebb gyermeke, aktívan szerepel a Facebookján, és Instagramján.

Elmondása szerint nyugodt és kiegyensúlyozott várandósságot akart és pici gyerekkorát is eszerint szeretné élni.

Ám, amióta életet adott kisbabájának nem igazán töltött el magáról egész alakos képet. De végül megtört a jég, ugyanis a minap gyereknap alkalmából közzétett egy képet, ahol lányával együtt elmentek az Orczy parkba, ahol az Exhatlon versenyzőivel készíthettek képet.

Kedvenceik közé tartozott Huszti Kata, aki megnyerte a versenyt, illetve Gelencsér Tímea is.

Egy fotó erejéig ő is odaállt, ahol látni lehet most milyen formában van a három gyermekes anyuka.

Kislánya Noémi és az egyik barátnője Huszti Katával karöltve.

Ti mit gondoltok Katáról, szerintetek is jól tartja magát?

betöltés...