Az édesanyja elbúcsúzik “Hüvelyk Pannától” – 14 évvel később az egész világ ámulva nézi átalakulását

Kenadie Jourdin-Bromley a kanadai Ontario államból szeret rajzolni, sportolni és a többi gyerekhez hasonlóan sokat játszani. Iskolába jár, szereti osztálytársait, egy valamiben azonban különbözik tőlük. Ez a lány mindössze 99 cm magas.

2003 februárjában született, mindössze 1100 g volt a súlya. A törpenövésnek egy nagyon ritka fajtája volt nála látható, a világon összesen 100 ilyen ember él. A szülésnél jelen lévő egyik nővér adta neki ezt a gyönyörű becenevet: Hüvelyk Panna.

A kislány jövője nem volt valami fényes. Ezzel a betegséggel több komplikáció is jár, mint például légzési rendellenesség, késleltetett szellemi fejlődés vagy emésztési problémák. Születésekor megsérült az agya, az orvosok azt hitték csak néhány napig fog élni.

A szülők magukon kívül voltak. Mikor “Hüvely Panna” megszületett, a szülők úgy döntöttek, adnak neki egy nevet, legalább így lesz neve ha a mennybe kerül.

“Azért hoztuk haza, hogy itthon haljon meg, mert azt mondták az orvosok, hogy nem fog sokáig élni.” – mondta Brianna a Barcroft TV-nek.

Több nap is eltelt, de a kislány egyre erősebb lett. A szülők hamar rájöttek, hogy életben fog maradni és erős lesz – minden híresztelés ellenére.

Ez 14 évvel ezelőtt volt és azóta a kislány mindenkit meglep. Lábai és karjai nem fejlődtek teljesen jól, nehezére esik az új dolgok tanulása, csak 99 cm magas de nagyon boldog és szeretni való!

Kenadie szeret bowlinghozni és korcsolyázni. Nemsokára meg fog tanulni úszni és iskolába is megy majd.

“Kenadie sokszor megnevettet. Nagyon empatikus, ha például beütöd az ujjad ő azonnal odajön hozzád és megölel. Olyan a nevetése, hogyha azt meghallod, neked is nevetned kell.” – mondja Jessica Putnam a Barcroft TV-nek.

Sajnos Kenadie-re még sok orvosi vizsgálat vár, de a család minden napot úgy kezel, ahogy jön.

“Azt szeretném, hogy Kenadie a jövőben boldog lenne és olyan dolgokat találna, amelyek őt boldoggá teszik. Amikor egy napnak vége, majd meglátjuk, mit hoz a következő nap.” – mondja édesanyja a Barcroft TV-nek.

Lent egy filmet is láthat Kenadie-ről. Mi a legjobbakat kívánjuk neki.

Önre is nagy hatással volt ez a csoda, akit “Hüvelyk Pannának” hívnak? Akkor kérjük ossza meg ezt a történetet barátaival.

betöltés...