Schobert Norbinál gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak. Ezért vonul vissza a színpadi edzésektől!

Schoberték családjában mindig történik valami, állandóan pezseg náluk az élet. Vagy valamilyen rendezvényre mennek, vagy saját bált szerveznek, esetleg Alakreform tábort szerveznek külföldre valamilyen egzotikus szigetre, illetve, hát megállás nélkül mennek az alakreform edzések az ország minden táján.

Réka megállás nélkül megy egyik helyszínről a másikra, ahova bizony családja is elkíséri. Emellett Norbi aktívan foglalkozik vállalkozásával, intézi az ügyeket és ha ideje engedi, na meg kedve is van hozzá, akkor ő is tart egy jó kis edzést.

Sajnálatos módon Norbinak több egészségügyi problémája is van, ami többször veszélybe sodorta az életét. Egyszer már meg kellett műteni a szívét egy veleszületett szívrendellenesség miatt, ám rövid időn belül szívburokgyulladást kapott, mert annyira legyengült a szervezete.

Ez olyannyira súlyos volt, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. A műtét sem alakult túlságosan zökkenőmentesen, ugyanis mesterséges kómába kellett tartani Norbit. Réka persze tartotta magát a gyerekei miatt is, hogy ők semmiben se szenvedjenek hiányt. Viszont egy díjátadó gálán anno könnyek között mondta el, hogy a gyermekein kívül bármit megadna, hogy férje egészséges legyen.

2019. áprilisában Réka közzétett egy képet és a következőket írta mellé:

“Isten éltessen Szerelmem! 7 évvel ezelőtt rettegtem, hogy elvesz tőlem az élet … Téged, az életemet! De Te küzdöttél … mert élni akartál … és sikerült! A legnagyobb harcos és küzdő vagy, akit valaha ismertem!!! Akkor tanultuk meg igazán tisztelni az èletet, a perceket és pillanatokat … és a szeretet erejèt!!!Csodálatos Férj, Társ és Édesapa vagy.”

Azt hitték, akkor vége a rossz dolgoknak, de…

Most újabb rossz hírt kaptak, ugyanis Norbinak nagy fájdalmai vannak, amit eddig nem igazán szerettek volna megosztani a világgal, ám mivel egyre kevesebb fellépésre tud elmenni, ezért nagyon sokan megkérdezték, hogy mi van vele. A család nem szeretett volna hazudni sem az állapotáról, ezért elmondták mi az oka, hogy egyre kevesebbszer lehet látni színpadi edzéseken.

„Fáradásos törés van a gerincemben. A harmadik és a negyedik csigolyám között lévő porc felszívódott már húsz évvel ezelőtt, emiatt gyakran vannak fájdalmaim. Így csináltam végig az elmúlt éveket! Minden reggel szükségem van egy gyulladás- és fájdalomcsillapító gyógyszerre, hogy ne kocsiról kocsira támaszkodva jussak el A-ból B-be.” – mondta Norbi.

Ezután mindenki megértését fejezte ki a fitneszgurunak és jobbulást kívántak neki. Sajnálják ugyan, hogy többet nem vehetnek részt az edzésein, de megértették, hogy az egészsége sokkal-sokkal fontosabb. Mi is sok-sok pihenést szeretnénk kívánni Norbinak!

betöltés...