A nő meghalt szülés közben… a férje ezt mondta neki búcsúzáskor…

Ez a történet annyira rendkívüli, mert valami olyasmiről szól, amit senki nem tud megmagyarázni. Nem volt kétséges, hogy Melanie Pritchard terhessége szövődménymentesen fog lezajlani. Férjével elmentek a kórházba és amikor a vajúdás kezdődött, mindketten csak arra vártak, hogy a kicsi világra jöjjön. Nekik már volt egy kisfiúk Brady, most csak azt szerették volna, hogy egy kislányuk is legyen és hogy tökéletes boldogságban éljenek. De ezen a napon semmi sem úgy történt, ahogy elképzelték.

Melanie mielőtt kórházba ment, felhívta édesanyját és azt mondta neki, hogy jól van és hogy minden rendben van. Ez az utolsó dolog, amire emlékszik. Hamar megérkeztek a kórházba és azonnál be is fektették. Senki sem gondolta, hogy milyen rémálmot kell átélniük.

Az elején minden ártalmatlannak tűnt. Melani azt mondta férjének, hogy szédül és hogy valami baj van. Azonban az orvosok nem találtak semmit. Talán csak ideges? – mondták. Az izgatott várakozás közben az összehúzódások erősebbek lettek.

Ekkor valami szörnyű dolog történt. Doug látta, hogy felesége elengedte a fejét. A pulzusa és szívverése azonnal lement nullára és ezzel egyidőben a születendő gyerek is megvillant. Doug halálra rémült és szaladott az orvosok után, akik azonnal megrohamozták. Melenie szíve megszűnt dobogni. Senki sem tudta megmagyarázni, hogy mi történik.

Az orvoscsapat Melanie-t azonnal a műtőbe vitte. Már kékülni kezdett. A gép már nem sípolt és Melanie légzése és szívverése is teljesen leállt. Doug látta az orvosok arcát és világossá vált, hogy felesége meghalt. Ő mostantól egy özvegyember. Az aggodalma felesége és a születendő gyermek miatt nem ismert határokat.

Az orvosok legalább a magzatot meg akarták menteni. Végül császármetszéssel sikerült gyorsan világra hozni a gyermeket mert különben meghal az anyja méhében. És végül sikerült az orvosoknak világra hozni egy egészséges, szőke lányt, a kis Gabriellát. De Melanie nem mozdult.

Melanie már 10 perce klinikailag halott volt, azonban mesterségesen lélegeztették és 4 alkalommal újraélesztették. Magzatvíz embóliája volt, ami miatt leállt a szíve és ráadásul a császármetszés közben egy artériája is megsérült. A gyomra tele volt 5 liter vérrel. Az orvosok semmilyen reményt nem láttak már.

Az orvosok szerint semmilyen esély nem volt a túlélésre. Dougnak búcsúznia kellett, az orvosok adtak neki erre egy kis időt. Nehéz szívvel és könnyes szemmel odament felesége ágya mellé és ezt mondta: “Szeretlek kicsim, nagyon szeretlek. Kérlek legyél erős és harcolj… harcolj!”

Ami a következő 24 órában történt, azt az orvosok nem tudják megmagyarázni. Míg férje ott állt felesége ágya mellett reménykedve, valami hihetetlen dolog történt. Melanie hirtelen lélegezni és beszélni kezdett. Össze volt zavarodva. Folyton azt kérdezte: “Hol vagyok? Hol a kisbaba?” Senki sem tudta elhinni, hogy mi történt ebben a kórházi szobában. Doug odvitte az újszülött lányát aki hangosan sírt, majd minden családtag odajött. Az orvosok szerint egy csoda történt.

A felépülés nem volt könnyű, az édesanyát még 6 napig kórházban tartották, de ahhoz képest, hogy az orvosok nem láttak az életbemaradás esélyét, ez hihetetlen eredmény.

Ma Melanie egészséges anya, akárcsak a kislánya. Férjével élik az életüket, a lehető legboldogabban, mert megtapasztalták, hogy milyen egymás nélkül, azonban a szeretet erősebb mindennél, és meg kell tanulni minden nap hálásnak lenni.

Oszd meg ezt a hihetetlen csodát, a nő aki meghalt, de visszajött.

Minenkit meg fog érinteni ez a történet!

betöltés...