12 híresség, akikből mára szinte felismerhetetlen szörnyeteg vált!

Bizony a hírnévnek súlya van. Hiába irigykedünk a monitorok mögött a csillogó életre, annak bizony ára van és aki nem kezeli jól az ezzel járó nyomást, az hamar túlzásokba eshet. Alkohol, drogok, vagy plasztikai műtétek… Ezeknek bizony örökre megmarad a nyoma!

Nem túlzunk, ezek a sztárocskák tényleg szörnnyé változtak az idő múlásával. És ez legtöbbjüknél igen sajnálatos…

#1 Pamela Anderson

Pamela Anderson díva életmódja nem igazán áll jól a bőrének, és az egykori playmate felett bizony csúnyán eljárt az idő!

#2 Axl Rose

Axl Rose maga a megtestesült tiniálom az első képen, mára azonban nem hinnénk, hogy bárkinek is eszébe jutna egy kis fantáziálás közben…

#3 Melanie Griffith

Melanie Griffith kicsit túltolta a plasztikázást, vagy volt egy-két rosszul sikerült műtéte. Sajnáljuk, mert igazi szépségnek számított Hollywood-ban

#4 Macaulay Culkin

Róla sokat írtunk már, egyszerűen elszállt még gyerekkorában és úgy tűnik azóta se nagyon tért magához…

#5 Ozzy Osbourne

Nem is tudtuk, hogy kicsoda a fiatalember a jobb oldali képen hirtelen, annyira csak a mai Ozzy Osbourne van már meg a fejünkben. Igazán kár érte!

#6 Jocelyn Wildenstein

Miután több, mint négymillió dollárt költött plasztikai műtétekre Jocelyn Wildenstein műtétfüggővé vált. Mondjuk ehhez az a tény hozzásegíytette, hogy férjét egy 21 éves modellel egy ágyban találta egy nap! Ezután indult el az őrület lejtőjén, ami végül idéig vezette…

#7 Nick Nolte

A nyolcvanas évek egyik férfi ikonja mára csak árnyéka régi önmagának, Nick Nolte-val az se az évek, se a celeblét nem bánt kesztyűs kézzel!

#8 Jessica Simpson

Jessica Simpson minden lehetséges változáson átesett már életében: fogyott, hízott, most megint egészen rendbehozta magát a jobboldali képhez képest, de kit tudja mit hoz a jövő. Reméljük már semmi drasztikusat!

#9 Matthew Perry

Az alkoholizmus és az, hogy állítása szerint nem emlékszik a Jóbarátok forgatásának majd’ három évadára bizony az arcán is nyomott hagyott. De reméljük egyszer visszanyeri régi Chandleres csillogását, amilyennek mindannyian imádtuk!

#10 Lindsay Lohan

A színésznő botrányos, alkoholista és drogos korszakainak egymást követő sorozata után még csodálkozunk, hogy egyáltalán ennyire egyben van!

#11 Kirstie Alley

Kirstie Alley nem csak túlsúlya miatt szenved, de az általa alapított fogyókúrás szereket árusító céget is szépen beperelték nemrég!

#12 Donatella Versace

Donatella Versace a folyamatos plasztikázások miatt lett szinte torzszülött. Szintén elrettentő példa lehet mindenki számára, aki mesterségesen szeretné felvenni az öregedés ellen a harcot!

betöltés...