Hódi Pamela megmutatta nővérét – Kitti éppolyan gyönyörű, mint a húga

A csinos modell ritkán látott testvérétől osztott meg egy fotót.

A család az első

Hódi Pamela családcentrikusnak tartja magát. A kislánya, Nati a mindene, de édesanyja és nővére is nagyon fontos helyet töltenek be a szívében. Utóbbiról most egy fotót is megosztott a közösségi médiában, amire a követők azonnal felfigyeltek, hiszen sokan nem látták még Pamela gyönyörű nővérét, Kittit.

Ki lehet ő?

Hódi Pamela hivatlos Facebook-oldalán a legújabb fotójához egy kérdést is írt: “Nagy a hasonlóság. Szerintetek ki lehet a hölgy Pamela mellett?”. A követők lázas találgatásba kezdtek, mire kiderült, hogy a fotón nem más látható, mint a modell és üzletasszony idősebb testvére, Kitti. A két nő nagyon hasonlít egymásra, Pamela nővére akár az ikertestvére is lehetne.

Hamarosan a tévében

Pamela már elutazott az Ázsia Expressz következő évadának forgatási helyszínére, azonban távollétében egy barátnője, Hella vezeti népszerű közösségi oldalait. Ő osztotta meg a testvérekről készült fotót, de talán abban is reménykedhettünk, hogy a forgatások alatt is üzen majd bizalmasán kereszül a rajongóknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A repülőútról ezt a képet küldte nekem Pamela. Mit szóltok ehhez a kis nyuszihoz?😍🐰 Szerintetek, hogy tetszik neki Ázsia? – Hella

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

betöltés...