A munkások elmenekültek, amikor meglátták a pitbullt, de az egyik férfi tudta mit kell tennie

A munkások megláttak egy pitbullt aki feléjük rohant és nem igazán tudták mit tegyenek. Végül szinte azonnal menekülőre fogták a dolgot…

Ha az építőiparban dolgozol sokfajta veszélynek vagy kitéve naponta. De az, hogy egy pitbull támad rád az nem fordul elő túl gyakran.

A brazíliai Rodnában egy ház építkezésen dolgoztak a férfiak, amikor az egyikük meglátta, hogy egy lény teljes sebességgel rohan feléjük. A szomszéd pitbullja volt az.

Mikor a férfiak meglátták az izmos kutyát azonnal odébbálltak, volt közöttük olyan is, aki inkább felugrott a konyhapultra.

A többiek elbújtak a konyhaajtó mögé, egyszerűen nem voltak hajlandók visszamenni ugyanabba a helységbe ahol a kutya tartózkodott.  Aztán egyikük végre összeszedte magát és megszólalt.

A többiek ugyanis nem vettek észre egy apró részletet.

A kutya ugyanis nem támadásra készült, egyszerűen ismerkedni akart velük. Mindenki aki egy kicsit is ért az állatokhoz azonnal látta rajta, hogy vidáman barátságosan jött be a helyiségbe.

A férfi odament a kutyához aki ezek után boldogan ráugrott és egy puszit akart neki adni.

A pitbull egyik kutyánál sem veszélyesebb fajta, minden a gazdin és a kutya nevelésén múlik. Talán a munkásoknak is érdemes lenne megtanulni ezt.

betöltés...