Ez az 5 csillagjegy igazi bombázó – A lábuk nyomát is megcsókolják

Te is köztük vagy?

Szépség

A szépség természetesen főleg belülről fakad, ám néhányan nagyon sokat dolgoznak azért, hogy elérjék a számukra tökéletes külsőt is. A nők rengeteg praktikát ismernek és vetnek be annak érdekében, hogy minél vonzóbbak legyenek. Egy kevés smink, néhány gyakorlat az edzőteremben sokszor nagyon meg tudja dobni az önbizalmunkat és a magabiztosságunkat. Vannak azonban olyan emberek, férfiak és nők is egyaránt, akiknek szinte nem is kell csinálniuk semmit azért, hogy szimpátiát váltson ki a másik nem tagjaiból. Lehet azért, mert ebbe az öt csillagjegy valamelyikébe tartoznak?

Vízöntő

Ennek a csillagjegynek a szülöttei magabiztosságukkal és függetlenségükkel érik el leginkább vonzó megjelenésüket. Nem igazán érdekli őket, hogy ki mit gondol róluk, ugyanis tisztában vannak azzal, hogy kívül-belül szépek. Sokszor szinte ragyognak.

Ikrek

Az Ikrek számára a jó megjelenés az egyik legfontosabb a mindennapokban. Személyiségükből adódóan mindig hatásos belépőjük van egy-egy eseményre, találkozóra vagy egyszerűen az irodába. Bájos egyénisége igazán vonzóvá teszi.

Mérleg

Ők valóban az egyik legszebb és legvonzóbb csillagjegy. De mi teszi őket igazán ellenállhatatlanná? Egyszerűen imádnak minden dolgot, ami szép, és szeretnek ezzel foglalkozni. Szinte mindent ennek érdekében tesznek. Az így létrejövő harmónia és kiegyensúlyozottság pedig még vonzóbbá varázsolja őket.

Szűz

Ez a csillagjegy ártatlanságából nyeri vonzó tulajdonságait. Szeretik a rendet, a tökéletességet. Ez az ápoltság a legapróbb dolgokban is meglátszik, de leginkább külsejükön vehetjük észre. Mindig minden a helyén van.

Bika

Az egyik legromantikusabb jegy, aki imád mindent, ami szép. A szépségre való törekvés azonban sokszor hiúsággá alakulhat át, de a csillagjegy szülötteit ez csak még inkább vonzóvá teszi. Sokszor ők a társaság középpontjai, amit rendkívül élveznek.

betöltés...