Minden rossz elmenekül ennek a 3 csillagjegynek az útjából a következő periódusban!

Minden rosszat, ami velünk történik, csakis saját magunknak köszönhetünk, hiszen legtöbbször észre sem vesszük, amikor hibázunk. Ha sikerülne csak a jelenre koncentrálnunk és nem múlton rágódnánk, vagy a jövőnkön gondolkodnánk, talán sikerülne jó irányba terelni életünket.

Mindenkinek meg van írva a saját sorsa, de ha odafigyelünk, talán segíthetünk egymásnak, hogy a göröngyös helyett egy tiszta, rövidebb és világosabb utat kövessünk álmaink beteljesítésére. Az alábbiakban bemutatjuk azt a 3 csillagjegyet, mely útjából minden rossz dolog elmenekül!

Bak

Szülöttei nem rendelkeznek valami ragyogó múlttal, de ez soha nem akadályozta meg őket abban, hogy azzá váljanak, amivé szerettek volna. Pozitív gondolkodásuk révén sikerül kitérniük minden veszély elől és megbirkóznak minden egyes bekövetkező nehézséggel. A józan gondolkodásmód, a nyugalom és gazdag képzelőerő jellemzi ezt a csillagjegy szülöttét, akire környezete is mindig és minden helyzetben számíthat.

Kos

Nem rendelkezik a rossztól való megmenekülés önálló tapasztalatával, mivel mindig maga mellett tudhatja segítségeit. Ez azonban változni fog a közeljövőben, hiszen környezete bele fáradt ebbe. Bár érzékeny lélek, azért mélyen ott van benne a harcos énje, melyet elő kell vennie a problémák leküzdésére.

Halak

Kitűnő múlttal rendelkeznek, melyet a család és barátok körében töltöttek el, de mivel semmi nem állandó, el kell fogadniuk a kevésbé boldog pillanatokat is. Mivel azonban fegyelmezett és jó gondolkodású egyének, hamar megtalálják a kiutat a felmerülő problémákból.

betöltés...