Borzasztó! Kiderült, hogy halt meg a 20 éves Disney-sztár – Fotók

Családja közleményt adott ki

Az egész világot megrázta Cameron Boyce halála. Mostanra kiderült, miért hunyt el a Disney fiatal sztárja.

A fiatal színész leginkább a Jessie című Disney sorozatból volt ismert, Cameron Boyce alig húsz évesen szombaton hunyt el. Hollywood egyik legnagyobb ígéretét régóta kezelték egy súlyos betegséggel, halála nem csak a rajongóit, azokat a sztárokat is megrázta, akik játszhattak vele együtt. Így Adam Sandler és Salma Hayek is nyilvánosan búcsúzott tőle – nem is akárhogy.

Időközben az is kiderült, mi okozta Caremon halálát!

Boyce-t az Instagramon ár közel 14 millióan gyászolják, rajongói száma halála óta milliókkal nőtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@i_d

Cameron Boyce (@thecameronboyce) által megosztott bejegyzés,

Az egész világot megrázta a fiatal színész halálhíre. Mára az is kiderült, mi okozta Carmeron váratlan halálát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When your immune system takes a vacation 🙃

Cameron Boyce (@thecameronboyce) által megosztott bejegyzés,

“Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ma reggel elveszítettük Cameront. Álmában, agyvérzés vitte el, amely egy folyamatosan fennálló orvosi állapot következtében alakult ki nála és ami miatt régóta kezelés alatt állt”- nyilatkozta a színész családja a noizz.hu szerint.

Hollywood-i sztárokat is sokkolt a halálhír, Salma Hayek megható sorokkal búcsúzott: “Abban a kiváltságban lehetett részem, hogy a Nagyfiúk 1-ben és 2-ben is Cameron anyukáját alakíthattam, és az elmúlt években is tartottuk a kapcsolatot. Lelkes, tehetséges, kedves, nagylelkű, vicces fiú volt. Vidámságát örökké a szívünkbe zártuk, mostantól máshol fog táncolni és ragyogni. Részvétem a családjának” – idézi a színésznőt a hirado.hu.

A Nagyfiúk-ban Cameron együtt játszhatott Adam Sandlerrel. “Túl fiatal volt, túl aranyos, túl vicces. A legkedvesebb, legtehetségesebb és legilledelmesebb kölyök volt. Nagyon szerettem! Törődött a családjával, a világgal. Köszönöm Cameron, amit adtál nekünk, többre voltál hivatott. Mindannyiunk szíve megszakadt” – idézte Adam Sandler szavait a hirado.hu.

betöltés...