Hatékony és ingyen van: Ismerjük meg a japánok híres fogyókúrás technikáját

A távoli keleti országok népei még mindig jobban kötődnek a természethez, az ősi praktikákhoz, mint a nyugati civilizációk polgárai, akik elsősorban a tudományban hisznek, a természet és az egyszerűnek tűnő praktikák gyógyerejében kevésbé.

A rengeteg egészségtelen étel és az ülő életmód milliók életét keseríti meg, mivel az elhízáshoz vezethet, így sokan igyekeznek is a legújabb és legdrágább fogyókúrás módszereket megvásárolni, ami aztán vagy beválik, vagy nem.

A japánok ismernek egy technikát, amely nagy népszerűségnek örvend. A módszert Dr. Fukucudzi találta ki, akinek olyan páciense is volt, aki 10 évig szenvedett a testsúlyfölöslegtől, és nem tudott megszabadulni a kilóktól.

Ekkor jött rá a forradalmi megoldásra, amely nem követel sanyargató diétát, sem megerőltető gyakorlatokat. Csak a hatunkra kell feküdnünk, a derekunk alá pedig egy felgöngyölt törülközőt kell tennünk.

Szükség lesz:

  • egyenes talajra
  • egy vastagabb törülközőre
  • egy övre
  • 5 percre

Útmutatások:

Csavarjuk fel 7–10 cm vastagúra a törülközőt, és az övvel szorítsuk össze, hogy ne mozduljon el. Ezután feküdjünk a hátunkra, majd tegyünk a törülközőtekercset a derekunk alá. Ezután nyújtózzunk ki, a tenyerünket tegyük a fejünk fölé, majd az ujjainkkal érintsük meg a földet, és a lábfejünket is tartsuk a talajon.

Maradjunk így 5 percig, amely idő nem tűnik hosszúnak, de ez a testpozíció nem a kényelemről fog szólni, ki kell bírni, ha fogyni akarunk. Ez a módszer főként a hasi zsírpárnákról tünteti el a fölösleget.

betöltés...