Társat keresek! Magamról bővebben… (fetrengtem rajta)!

Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is, de gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet meg ellopták.

Szeretek bulizni, általános iskolában voltam a farsangon, és megnyertem az első helyet mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban.

Volt már párkapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt

senki. Megviselt a szakítás…Nagyon érzékeny vagyok! A múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam.

Kedvenc filmem címét nem tudom, de egy szakállas fehér karatézós csávó lever, lelő, leszúr, megfojt,lerúg (zömében fordulatból) mindenki­t. A címét azért nem tudom, mert a szomszéd nem az elejétől vette fel. Ha lesz nálam áram, akkor veszek TV-t. Ha valakinek esetleg eme szerénységem tetszetős ,privát üzenet formájában jelezze érdeklődését!

Ideálom:

Legyen meg az összes végtagja, legyen erős, bírja a hideget és a szúnyogcsípéseket. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és a csősz is nagyon jól céloz. Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával vagy hagyma nélkül, de eheti zsír nélkül is. Szeresse az állatokat etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegőt, mert a tanyán csak az van.

Legyen ápolt, mert hamar elfertőződnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert a tetőt már eltüzeltem. De látszanak a csillagok, ezzel együtt sajnos beesik az eső, a hóról nem is beszélve. Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem,hogy neki lesz!

betöltés...