Meghan Markle apja is megszólalt lánya szülésével kapcsolatban

Meghan Markle apja és testvére abban reménykedik, hogy a nemrég született királyi csemete segít helyrehozni a kapcsolatot közöttük és Harry herceg felesége között.

Meghan Markle és Thomas Markle kapcsolata egy éve romlott meg, amikor a férfi több ízben valótlanságokkal és hazugságokkal szerzett pénzt azzal, hogy amerikai bulvárlapoknak nyilatkozott.

A viszony annyira megromlott, hogy Meghan Markle már beszélni sem hajlandó apjával, nemrég hosszú levelet írt a férfinak, ahol elárulta, mennyire fájt neki, hogy apja becsapta.

Az unoka megszületése után Thomas Markle ki is fejtette véleményét a The Sunnak, reméli, hogy Meghan Markle és Harry herceg fia ismét összehozza őket, de fél attól, hogy soha nem fogja látni unokáját.

“Nagyon boldog vagyok, hogy az anyuka és a baba is jól vannak. Boldog vagyok, hogy az unokám a brit királyi családba született, és biztos vagyok benne, hogy úgy nő majd fel, hogy a brit koronát és Nagy-Britannia lakosait fogja szolgálni kegyelemmel, alázattal és büszkeséggel.” – mondta Thomas Markle a The Sunnak.

A férfi azt is hozzátette, büszke lányára.

“Isten áldja a gyereket, sok egészséget és boldogságot kívánok neki, akárcsak szeretett lányomnak, Meghan hercegnőnek és férjének, Harry hercegnek. Isten óvja a Királynőt.” – tette hozzá még Meghan Markle apja.

betöltés...