10 kínosnak titulált titkos dolog, amit minden pár csinál összeköltözés után!

Az együtt élés a párkapcsolatok egy teljesen új és felelős szakasza. Egy dolog kávézóban és parkban kéz a kézben, andalogva járni, és egy másik elfogadni, és megbékélni a hiányosságokkal valamint, különös szokásokkal. Valójában, ha párkapcsolatban élsz, bármit megteszel a szerelem kedvéért! Úgy döntöttünk, hogy kielemzünk néhány csúnya példát, amit minden pár elkövet az összeköltözés után. Aki mást állít vagy tagadja a lent felsoroltakat, az füllent.

Egyre ritkább borotválkozás.

A nők azért borotválkoznak ritkábban a kapcsolatban, mert már nem kell azért tenniük, hogy megfogják maguknak a férfit. Azt gondolják, hogy most már nincs ideje rejtegetni ezt a dolgot.

Egymás személyes tárgyait használjátok.

Egy kapcsolatban már nincsenek tabuk, mivel amúgy is csókolóztok, miért ne használhatnátok egymás fogkeféjét – gondolják ők.

Jó pár kiló plusz.

Egy párkapcsolatban, ha tetszik, ha nem az emberek meghíznak. Nem azért mert többet esznek, hanem mert nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak és boldogok. A boldogság pedig hizlal.

Betegség alatt puszilkodtok.

Mindegy, hogy a párodnak 38 fokos láza van, és folyik az orra, mint a Niagara vízesés, akkor sem tudtok eltölteni néhány órát, hogy ne adnátok egymásnak puszikat.

Nyomkodjátok egymás pattanásait.

A nők köztudott, hogy szeretnek pattanásokat nyomkodni. Nem azért, mert szeretnek a férfiaknak fájdalmat okozni, hanem mert szeretik látni, kipukkanni a pattanást.

Reggeli szájszag.

A régóta együtt élő párok, már nem rejtik el egymás elől a reggeli szájszagot. Már természetesen kezelik a reggeli szájszaggal történő puszilkodást.

Vizelés a zuhany alatt.

Bizony, ez így igaz, mind a nők és mind a férfiak szoktak a zuhany alatt vizelni. Sőt, még akkor is, ha a párjuk éppen mellettük tusol.

Nyitott WC ajtó.

Azok a párok, akik régóta alkotnak egy párt, már nem zárják be a WC ajtaját. Önfeledten és nyugodtan el tudják egymás előtt végezni a kis dolgaikat.

A havi vérzés.

A régi pároknál már ez a téma sincs a tabu témák listáján. Mindenki tudja, hogy ez a természet rendje.

Szellentetek egymás előtt.

A régebbi párkapcsolatokban, mindegyik fél szellent a párja előtt kivétel nélkül. Köztudott, ha a szerelmed előtt szellentesz, az csak jobban bebiztosítja a kapcsolatot.

betöltés...