A túlsúlya miatt 2 jegyet vetettek a moziban ezzel a nővel. A nő csodálatosan vágott vissza.

Cikkünk egy Nagy-Britanniából származó nőről szól, akivel két jegyet vetettek a moziban, mert olyan túlsúlyos volt, hogy egy széken nem fért el. A 40 éves nő zseniálisan vágott vissza. Sarah Arnold története gyerekkorában kezdődött, amikor a nagyszüleivel töltötte idejének java részét. A nagyszülők mindenhova vitték őt és ezzel természetesen egy egészségtelen étkezés fejlődött ki. Sokat voltak a tengerparton, ahol elengedhetetlen volt a rántott hal, sült krumpli, na meg a fagylalt evés, ez pedig jó sok felesleggel járt.

Sarah már tinédzser kora előtt XL-es méretű ruhákat hordott és ez az évek során csak egyre rosszabb lett. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt megelégedve a külsejével rátalált a szerelem Karl képében. A pár 20 évesen találkozott először egymással és azóta is egy párt alkotnak. A férfi mindig inspirálta kedvesét abban, hogy fogyjon le, hiszen látta mennyire boldogtalan és elégedetlen a külsejével. Emellett az egészsége miatt is aggódott.

Sarah nagyon sok szemetet evett, reggel mekis kajával indította a napot és ebédre is sajtos tésztát evett, ami szintén negatív hatással volt az egészségére. Mivel a nő szégyellte külsejét nemigen mászkáltak el otthonról, de olykor-olykor elmentek moziba, hogy a legújabb filmeket megnézzék. Saraht azonban nagyon megalázták a moziban, ugyanis kettő jegyet vetettek vele azért, mert egy ülőhelyen nem fért el.

Az eset után Karl még jobban ösztönözte őt arra, hogy különböző diétákat csináljon, de mind hiába nem volt eredmény. Sarah olyan depressziós lett, hogy magán kívül mindenki mást is elkezdett a túlsúlya miatt hibáztatni. Miután rájött, hogy a problémáján csak saját maga tud segíteni úgy döntött, hogy életmódot vált.

A partnerével folytatott beszélgetéseknek köszönhetően 2015-ben belépett egy speciális fogyi csoportba, ahol megfelelő és elegendő támogatást kapott ahhoz, hogy lefogyjon. Kezdetben az édességeket száműzte az életéből, majd a nasikat és a gyorskajákat. Később a csoporthoz igazította az étrendjét és 8 hónap alatt kb 50 kilótól szabadult meg.

A későbbiek folyamán Sarah a WW International által kifejlesztett étrendet követte, amivel további feleslegtől sikerült megszabadulnia. Jelenleg 69 kilót nyom a mérlegen, ami egy nagyon szép teljesítmény. Nagyon büszke volt arra, amit elért és ebben kedvenc színésze is inspirálta, aki nem más, mint Dwayne Johnson.

Elmondta, hogy rengeteg zöldséget, és sovány húst evett, amik elősegítették a fogyást. Ám azt is hozzátette, hogy volt olyan pillanat, mikor egy kis majonézt és sajtot is tette a kajájához, pedig nem lett volna szabad. Ennek ellenére, tartja a szigorú étrendet és nem szándékozik újra elereszteni magát és meghízni. Az egészségtudatos étkezés mellett rengeteget úszott és az edzőterembe is lejárt.

Új formájával biztosan nem fognak vele megint két jegyet vetetni. Ti mit gondoltok az átalakulásáról?

betöltés...