“13 évesek vagyunk, és ugyanazzal a fiúval egyazon este összebújtunk. Terhesek lettünk, és…

Ezeket a kérdéseket a magyar gyakorikérdések weboldalán találtuk, és enyhén lementünk hídba! Komolyan kérdezik a kérdést feltevő személyek!!

“13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnők. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettőnket szeret, de a gyerekeket nem akarja. A srác 19 éves és elég erőszakos.”

-Ezzel a kérdéssel sokkal jobb lenne a Mónika showt megkeresni, lányok. Okosabbak nem lesztek, de ennél hülyébbek sem lehettek már. Persze hívjátok a srácot is, meg a szüleit, meg a saját szüleiteket, mert hozzátok [email protected] harminc ezer forintot ezért fejenként, az tuti. Ja, a srác nem profitál, ő majd a zuhany alatt kapja a vérerest a seg..be, de ez már nem a Ti gondotok.

“15 éves fiú vagyok és a *** szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?”
-Egy szó: trágyázd.

“14 éves lány vagyok, lenne néhány kérdésem: a fiúk megtudják-e játszani az orgazmusukat? A nőgyógyász meg tudja-e állapítani, hogy végzek-e önkielégítést? Ha először megyek nőgyógyászhoz mit kérdeznek tőlem? Úgy is teherbe eshetek-e, ha a barátom sp.ermája a combomra került?”

-A válaszok: 1.: persze, minden épeszű fiú tart magánál mű***. 2.: Igen, meg is ver, ha rájön, de nagyon. 3.: A nevedet és a TAJ számodat. 4.: Persze!

“21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem nagyon idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?”
-Persze. Össze is kell ám házasodnod a Csepel bringáddal, mert az úgy illik.

“13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes?”
-Küldd utána az egész füzetet, az a biztos.

“17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a *** szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?”

-17 évesen nem tudod, miből lesz a sellő? Gratulálok kismama!

“20 éves tanyasi srác vagyok. A lányok nagy ívben kerülnek. (Nem értem miért!) A faluban csak “Büdös Antinak” csúfolnak. Nagyon súlyos problémával küszködöm. Arcom hatalmas mérete miatt. Tavasszal amikor iskolás lányok tömege lepi el a közeli erdőt, nekem sincs otthonmaradásom. Egy szál sportcipőben, teljesen  hülyén futok az erdőben, a kirándulók csak néznek utánam. Ezt a
sportot már mániákusan üzöm. Kérem szépen segítsen rajtam, mert igen nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra, egy lánnyal.”

betöltés...