Így tudhatod meg, hogy félrelépett: 7 mondat, amit csak egy hűtlen férfi ejt ki a száján

Amennyiben egy viharos kapcsolatban élsz, és az az érzésed, a partnered megcsal téged, akkor tudnod kell, igenis léteznek apró jelek, melyek képesek leleplezni egy férfi hűtlenségét.

Pontosabban, vannak bizonyos mondatok, amik általában tévedésből hangzanak el, de sokat segítenek abban, hogy a nő rádöbbenhessen, a pasija kifelé kacsintgat a kapcsolatból.

Az alábbiakban hét ilyen ártatlan kis szösszenetet gyűjtöttünk össze, melyek ha többször is elhangzottak már a részéről, akkor érdemes lesz komolyan elbeszélgetnetek a közös jövőtökről.

1. „Ma későn érek haza, nagyon sok a dolgom.”

Amennyiben ez a mondat rendszeres részévé vált a férfi szótárának, óvatosabbnak kell lenned. Ezek a szavak ugyanis a legjobb mentséget jelentik a hűtlenség elfedésére. És ki az a nő, aki ne hinné el a szíve választottjának, hogy majd’ megszakad a munka terhe alatt?

2. „Ne lépj be a magánszférámba!”

Igen, megesik, hogy a férfi zárkózottabb, és szeret a magányba temetkezni. Ám legtöbbször ennek a mondatnak a hátterében egy olyan dolog áll, aminek a nyomait el akarja rejteni: például a hűtlenségét, és meg akar győződni arról, hogy te nem férhetsz hozzá (a telefonjához, a laptopjához).

3. „Teljesen félreérted a dolgot.”

Akkor mondja ezt egy férfi, amikor a nő már nem hisz neki és az örökös kifogásainak.

4. „Majd én rendet rakok a dolgaim között!”

Vagyis, a férfi az állítja, majd ő összegyűjti a szennyest, kimossa, kiteregeti és ki is vasalja, ha szüksége lesz rá. Persze, ha világéletében rendmániás, segítőkész pasi volt, ez a dolog nem meglepő. Viszont, ha egyik napról a másikra áll elő ezzel az óhajjal, akkor nagy valószínűséggel így próbálja elrejteni előled a hűtlensége nyomait.

5. „Szükségem van a telefonomra, dolgoznom kell.”

És nem válik meg tőle sem a vécén, sem zuhanyzás közben, és amikor reggel felébred, rögtön az az első, hogy a kezébe veszi. Ennél nyilvánvalóbb bizonyíték talán nincs is arra, hogy épp a szeretője szenvedélyes üzeneteit lesi, ezért csüng folyton a mobilján.

6. „Ma nincs kedvem hozzá.”

Ez a mondat egyértelműen azt jelzi, a férfi már megkapta a neki járó szerelem-adagot, valaki mástól. Ezért hivatkozhat fáradtságra, fejfájásra, kedvtelenségre. Csak hát egy pasi sosem mond ilyent, hacsak nem nőből van. Szóval mindenképp megéri átgondolnod a dolgot, és figyelmesebbnek lenned.

7. „Soha az életben foglak megcsalni téged.”

Amikor a partnered azt bizonygatja, ő a leghűségesebb férfi a világon, és még egy pillantást sem vet más nőkre rajtad kívül, minden bizonnyal már megtette, és csak védekezik, így próbálja lenyugtatni a lelkiismeretét. Lehetséges, hogy egy ideje már tart a viszonya, és az irántad érzett kötelessége hozza ki belőle ezeket a magasztos, ám hazug szavakat.

betöltés...